Amopage

Slik reparerer Rotted Wood vindusrammer

- Views 1
Advertisement

Slik reparerer Rotted Wood vindusrammer


Eksponering for vær og fuktinntrengning i hull og sprekker bidra til vekst av råte på tre vindusrammer. Når råte begynner, kan det spre seg raskt, og hele deler av en ramme kan begynne å smuldre bort. Selv om skaden kan virke repareres, kan du ofte få sømløs restaureringer med todelte tre fyllstoff. Disse fyllstoffer, som inneholder enten epoxy eller polyester, er lett å forme og hardere enn veden du reparere.

Vurdere Damage

Det er vanligvis lett å fortelle om en del av en treramme har råtnet - tre har store sprekker, og noe av det har kanskje allerede smuldret bort. Ikke alle råte er åpenbar, skjønt. Noen kan være bak en ytre fasade av god tre eller gjemt under terskel. Utgraving hele rammen med en sonde, for eksempel en flat skrutrekker, er vanligvis nødvendig for å få en fullstendig vurdering av råteskader. Hvis råte er begrenset til karmen og ytre rammen, er det vanligvis repareres. Hvis det påvirker hele vinduet, inkludert interiøret Casement og vindusramme selv, kan det være lurt å vurdere å bytte ut vinduet.

Ut med det gamle

Før du kan påvirke din reparasjon, må du fjerne alle råtnet tre, enten ved å skrape den ut med en skrutrekker eller kniv, eller kutte av de berørte stykker. Rot en tendens til å samle seg i hjørnene mellom to tilstøtende stykker av tre, og du må kanskje kutte dem begge ut for å få reparere. Grave dypt nok til å fjerne så mye smuldrer trevirke som mulig. Du kan ikke være i stand til å få alt sammen; noe av det kan være bak solid materiale som du ønsker å forlate på plass.

Solid understell

Du kan stabilisere smuldrete tre som du ikke klarer å skrape bort ved å dekke den med en gjennomtrengende tre herding produkt. Pensle på herder med en pensel, og etter at den stivner, kan du fylle hulrommet med todelte tre filler. Den filler, som ligner på auto body filler, må blandes med herder som følger med det i produsentens anbefalte andel. Det gjenstår bøyelig i ca 15 minutter, noe som er nok tid til å sparkel det i og glatte overflaten. Den beholder en svampete konsistens for en kort tid etter at den setter, slik at du kan forme den med en kniv eller sparkel før det stivner helt.

Siste finpuss

Når du har renset ut rotting tre og fylte hulrom, kan du enten bruke ytterligere tre filler å forme faksimiler av de synlige delene av rammen som du klipper ut eller skrapes bort, eller du kan feste nytt treverk. Den herdede fyllstoff gir et egnet substrat for skruing og liming tillegg til både karmer og trim, og det fyller også effektivt fugene mellom nytt og gammelt treverk. Før etterbehandling med grunning og maling, trimme den nye tre og filler som nødvendig med en hånd flyet, deretter sand med 100-sandpapir for å lage en glatt, sømløs overflate.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-rotted-wood-vindusrammer/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Rotted Wood uten å erstatte den Slik reparerer Rotted Wood uten å erstatte den
  - 阅 0

  Råtnet tre er nesten uunngåelig i tre trim eller treverk som er utsatt for vær og vind. For å teste tre for råte, på det med en sløv kniv eller et skrujern. Hvis veden føles veldig mykt eller smuldrete, er det råtnet. Hvis området av råte er mindre e

 • Slik reparerer Rotted Wood Flooring Slik reparerer Rotted Wood Flooring
  - 阅 0

  En gammel tregulv som er myk og rotting presenterer reell fare for å tråkke rett gjennom den. Det er et spesielt vanlig problem rundt toaletter, på grunn av den fuktighet som kan oppbygging der. Fikse problemet rett krever fullstendig fjerning av råt

 • Slik reparerer Rotting Utvendig Wood Slik reparerer Rotting Utvendig Wood
  - 阅 0

  Utvendig treverk rundt hjemmet er utsatt for vær og vind. Dette betyr at det konsekvent kommer i kontakt med fuktighet og fuktighet, og en lite område av synlig treverk kan raskt føre til et helt område av råte. Dette råte kan ikke repareres uten å f