Amopage

Slik reparerer Milwaukee oppladbare batterier

- Views 0
Advertisement

Slik reparerer Milwaukee oppladbare batterier


Milwaukee batteridrevne verktøy bruke ulike typer oppladbare batterier til å drive sine enheter, avhengig av spenningen krav elektroverktøyet. Oppladbare batterier som inneholder nikkel-kadmium (NiCd) og nikkel (NiMH) celler har blitt brukt inntil ganske nylig, men litium-teknologien har ført til at disse batteripakkene blir erstattet av kraftigere og lettere litium ion (Li-ion) batterier. For eksempel, en Milwaukee 14,4 volt NiCd eller NiMH-batteripakken har 12 celler, mens et 14,4 volts Li-ion batteripakke bare har fire celler, noe som resulterer i mye mindre og lettere batteripakker.

Du trenger

Skrujern

loddebolt

Lodd

Replacment NiCad, NiMH eller Li-ion celler

Bruksanvisning

Lad Milwaukee batteriet før det er fulladet. Test hver celle i pakken for å fastslå om noen celler er dårlige. La batteriet alene i ca åtte timer, da dette gir tid for dårlige celler til å miste sin kostnad.

Fjern batteripakken fra Milwaukee laderen. Se etter små skruene som holder batteriet på plass. De er jevnt fordelt rundt kanten av lokket, men du kan finne noen skjult under batteriet etiketten. Fjern alle skruene ved hjelp av en passende størrelse skrutrekker.

Løft dekselet fra baseenheten. Du må kanskje nøye sette inn en liten flat skrutrekker under kanten for å løsne den. Dekselet ikke helt kommer av baseenheten, da det er ledninger som er koblet til den, så bare fjerne den så langt du kan uten å forstyrre kabling. Du vil se cellene i batteripakken inne i basen. Løft batteriet fra baseenheten ved hjelp av hendene.

Test spenningen fra hver celle ved hjelp av et voltmeter. Plasser metall sensoren på den røde ledningen / spiss fra voltmeteret til den positive klemme på en av cellene. Plasser sensoren på enden av den sorte wire / spiss fra voltmeteret på den negative terminalen av den samme celle. Hver celle er merket i den ene enden “+” for positiv, og på den andre enden “-” for negativ. Den type av celler som anvendes i batteripakken er trykt på batteridekselet etiketten. Det sier NiCad, NiMH eller Li-ion. NiCd og NiMH produsere 1,2 volt, hvis de er i god stand, mens Li-ion-cellene produserer 3,6 volt.

Merk spenningen fra cellen på voltmeter. Hvis cellene er NiCad eller NiMH, og voltmeteret er mellom 1,1 og 1,2 volt, er cellen god. Hvis cellene er Li-ion, og voltmeteret er mellom 3,4 og 3,6 volt, er den Li-ion celle god. Hvis avlesningen er mindre enn 1,1 og 3,4 volt, henholdsvis cellen er ikke beholder sin ladning. Erstatte disse batteries.Test de gjenværende cellene ved hjelp av voltmeter. Sett et merke på alle celler som er dårlig.

Fjern de dårlige celler fra batteripakken. Cellene blir holdt på plass ved hjelp av metallstrimler som er loddet på celleterminalene. Varm en loddebolt for å fjerne dem.

Sett loddebolten forsiktig på metallbåndet over posisjonen hvor den er loddet til terminalen. La varmen fra lodde smelte loddemetallet og, som det smelter, straks løfter metallbåndet bort fra batteripolen ved hjelp av en liten tang. Gjenta prosessen på alle metallstrimler som holder dårlige cellene på plass. Slå av loddebolt.

Ta en dårlig batteri til en jernvarehandel, for å sikre at du erstatte den med nøyaktig samme batteriet. Kjøpe så mange celler som du trenger for å erstatte de dårlige cellene du fjernet fra batteripakken.

Sett de nye cellene i batteripakken. Varm opp loddebolt. Sett metallstrimlene på plass. Sett en stripe av lodde mellom metallbåndet og celleterminalen. Sett slutten av loddebolten på metallbåndet nøyaktig hvor mobilterminalen er. Vent til lodde å smelte, deretter umiddelbart fjerne loddebolt og loddetinn. La loddet forbindelse avkjøles helt, deretter gjenta prosessen for de resterende tilkoblinger. Ikke la cellen for å få varme i løpet av prosessen, da dette vil skade den. Lodde hver celle så raskt som mulig. Slå av loddebolten når du har loddet alle nødvendige terminaler.

Sett på cellepakke i baseenheten når det er avkjølt. Sett batteridekselet, og deretter skrur til skruene ved hjelp av en passende størrelse skrutrekker.

Lad Milwaukee batteripakken i omtrent en time. Dette topper opp lade likt i alle batteriene. Fjern batteripakken fra laderen, og bruke den i Milwaukee elektroverktøy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-milwaukee-oppladbare-batterier/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Nicad oppladbare batterier Slik reparerer Nicad oppladbare batterier
  - 阅 0

  Nikkel Cadmium (Nicad) oppladbare batterier er et populært batteri valg for bruk i apparater, spill og verktøy. Over tid vil selv disse langvarige batterier bruke sin kapasitet til å holde en belastning. NiCd-batterier kan repareres, i stedet for å s

 • Slik reparerer Milwaukee Electric Drills Slik reparerer Milwaukee Electric Drills
  - 阅 0

  Milwaukee er et selskap som ble grunnlagt i 1924; den produserer elektroverktøy. Du kan bruke en Milwaukee elektrisk drill med en rekke tilbehør for å bore i metall, tre, plast og kompositter. Reparere elektrisk bormaskin ved å slå av verktøyet, å fj

 • Slik reparerer skader fra batterier som lekker Slik reparerer skader fra batterier som lekker
  - 阅 0

  Vanlige husholdnings alkaliske batterier er gjenstand for lekkasje under visse betingelser. I noen tilfeller er batterier som lekker fortsatt gi strøm til elektronisk enhet. Resten som lekker ut fra et batteri, og på kontaktene tørker i krystaller so