Amopage

Slik reparerer Master Strøm Air Kompressorer

- Views 0
Advertisement

Master Powers luftkompressorer er utformet for å hjelpe deg med hjem og butikkprosjekter. Det er imidlertid mulig at du kan støte på problemer når du bruker kompressoren. Disse inkluderer kompressoren ikke er slått på, idet motoren kutte ut i midten av drift og svak luftproduksjon. Heldigvis finnes det alternativer tilgjengelige for deg å prøve å løse disse problemene.

Bruksanvisning

Sjekk hovedstrømkabelen hvis kompressoren ikke starter. Hvis den er løs eller trukket ut, på en sikker måte å plugge den inn i en elektrisk stikkontakt. Hvis du har kompressoren koblet til en skjøteledning, koble den fra ledningen og koble kompressoren til et strømuttak.

La motoren kjøle seg ned hvis kompressoren plutselig stopper midt i operasjonen. Det betyr sannsynligvis at motoren er overopphetet og at motoren termisk overlast utløst, stenge motoren ned for å la den kjøle seg ned.

Trekk kompressoren fra sokkelen den for øyeblikket er koblet til hvis motorens termiske overbelastning utløses på en regelmessig basis. Det kan bety at den elektriske kontakten ikke gir tilstrekkelig kraft til kompressoren. Plugg kompressoren inn i en annen stikkontakt.

Sjekk kompressorens vents hvis motoren termisk overbelastning utløser på en jevnlig basis. Hvis kompressoren er på et sted hvor ventilene er blokkert, flytte den til et mer åpent område.

Sjekk kompressorens beslag hvis luften produksjonen er lav. Hvis du oppdager eventuelle lekkasjer, stram utrustning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-master-strom-air-kompressorer/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Campbell Hausfeld Kompressor
  - 阅 0

  Campbell Hausfeld luftkompressorer bruke strøm og luft for å drive pneumatisk verktøy av alle slag og formål. Dermed, hvis det er noe som kommer til å gå galt med en Campbell Hausfeld luftkompressor, vil det være en elektrisk problem eller noe å gjør

 • Slik reparerer en Vinyl Air Bed Slik reparerer en Vinyl Air Bed
  - 阅 0

  Vinyl luftmadrasser er perfekt for camping eller for å skape en umiddelbar rom for overnattingsgjester. Air madrasser er lett å transportere og lett å sette opp, noe som gjør dem populære på hyllene i butikkene spenner fra Bed Bath & Beyond til Targe

 • Slik reparerer en Auto Air Conditioner
  - 阅 1

  Fikse et klimaanlegg i en bil kan være en stor jobb, eller det kan være så enkelt som å lade freon i systemet. Feilsøking problemer med bilen kan være lett å fikse det meste av tiden hvis du har de riktige verktøyene, rett kunnskap, og rett problemet