Amopage

Slik reparerer et lite hull i Møbeltapetsering

- Views 34
Advertisement

Slik reparerer et lite hull i Møbeltapetsering


Reparere små hull, som for eksempel sigarettglør eller snags, i møbler eller bil sete er vanligvis en midlertidig fiks mindre du bytte hele delen av stoffet. To reparasjonsmetoder involverer klebemiddel og en lapp av enten fibre eller stoff. Samsvarende møbelstoff farge så nøyaktig som mulig, er nøkkelen til et upåviselig reparasjon. Etter at du lappe hull i møbelstoff, lagre overflødig fiber eller stoff og lim i en plastpose for enkel gjenfinning i fremtiden når hullet reparasjon trenger å bli rørt opp.

Du trenger

Permanent markør i fargen på stoffet

Saks

Ull teppe padding

Teppe, møbler møbeltrekk eller velur fiber

Barberblad

Clear super-styrke lim

tannpirkere

flat skrutrekker

Møbelstoff erstatning

Målebånd

Pinsett

Levd Fiber Repair

Lag fibre som kan brukes til å fylle hullet i møbelstoff til sofa, stol eller bilsete. Bruke et barberblad til å skjære av en liten håndfull av teppefibre fra et lite synlig sted i et kjøretøy, eller bruke saks for å klippe av fiberplater fra velur stoff eller fra et lite synlig sted møbeltrekk på møbler.

Bruk en markør for å farge skum eller polstring på sofa, stol eller bilsete rett under hullet hvis det ikke er hull i utfyllingen. Hullene forårsaket av sigarettmerker noen ganger strekke seg inn i stoppen under stoffet. Hvis det er et hull i polstringen under stoffet hullet, vil polstringen trenger å bli reparert i tillegg.

Skjær ull teppe padding i fine strimler med saks. Plassere to eller tre dråper av superstyrke lim inn i hullet.

Trykk stopp filler inn i hullet. Ikke fyll hullet. Filler bør være ca ¼-tommers bort fra hullkanten.

Bland padding filler og lim raskt med en tannpirker. Kast tannpirker.

Trykk shredded polstring og lim ned i hullet med en skrutrekker i ca. 10 sekunder.

Legg til to dråper av super-styrke lim på midten av hullet på toppen av den tidligere tilsatt shredded polstring.

Trykk på kuttet teppe, velour eller møbeltrekk fiber til lim på toppen av utfyllings filler med den flate kanten av skrutrekkeren. Tilsett mer lim om nødvendig. Unngå kontakt med den reparerte hullet på sofa, stol eller bilsete i minst 24 timer for å la klebemidlet og fibrene for å tørke.

Levd Fabric Patch Repair

Lokal overskudd møbelstoff under sofa, stol eller bilsete, eller finne møbelstoff som er identisk med eller ligner det skadede møbeltrekk.

Mål hullet og skjære et kvadrat av erstatning stoff som er 1/8-tomme lengre og bredere enn hullet.

Patch noen hull i polstringen / skum under trekket på sofa, stol eller bilsete med utfyllings filler og den super sterkt lim. Dersom det ikke er noen hull i polstringen / skum, farge skum / polstring med en markør i samme nyanse som møbelstoff.

Sett møbelstoff patch i hullet i sofa, stol eller bilsete. Pinsett er nyttige i poking patch kanter under hullkanten.

Bruk pinsett til å trekke tilbake en kant av møbelstoff plasteret.

Sprute lim under lappen på puten under.

Rote stoffplasterets kant tilbake under hullets kant med pinsett.

Sprut lim under kantene av møbelstoff hullet, være forsiktig for ikke å få lim på den synlige side av stoffet plasteret.

Trykk på møbelstoff hullets kanter godt ned på plasteret under. Unngå kontakt med den reparerte hullet på sofa, stol eller bilsete i minst 24 timer for å la limet tørke.

Hint

Dersom sofa eller stol møbelstoff er untextured og vevet, slik som bomull, bør møbelstoff kan oppdateres via klebestofflapp metode.

Bruk alkohol for å fjerne super styrke limet fra huden din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-et-lite-hull-i-mobeltapetsering/ "

相关文章!
 • Slik reparerer et lite hull i paneling
  - 阅 4

  Trepanel gjør for en flott dekorativt tillegg til ethvert hjem. Og mens panel er en ganske robust veggbelegg, gjør det av og til må repareres. Små hull og huljern er skjemmende og skiller seg ut mer fremtredende på paneling enn de gjør på tradisjonel

 • Slik reparerer et lite hull i en plastbåt Slik reparerer et lite hull i en plastbåt
  - 阅 7

  Glassfiber båter kan utvikle hull fra tid til annen. Små hull er ikke vanskelig å lappe opp på disse typer båter, men prosessen tar ganske mye tid. Ikke rush denne prosessen, eller vil du ikke ende opp med en vanntett lapp, og du er nødt til å starte

 • Slik reparerer et lite hull i et tak
  - 阅 5

  Hvis huset har et hull i taket, er det viktig at du går til det umiddelbart. Med mindre hullet er lappet, kan regnvann trenge inn i taket og skade isolasjonen og innvendig tak. Et hull er også en inngang for insekter og små gnagere, som hver for seg