Amopage

Slik reparerer en smijernsport

- Views 2
Advertisement

Slik reparerer en smijernsport


En smijernsporten er dekorativ og solid, og det beskytter hagen din fra uønskede besøkende. Jern er holdbart når riktig vedlikeholdt. Problemene begynner å oppstå med smijern når den beskyttende belegg av maling begynner å chip. Små chips i finish utsett metall, og bart metall er ekstremt sårbar for rust. Ta vare på smijernsporten ved å holde alt bart metall beskyttet. Hvis du allerede har latt det gå for langt, kan du følge noen enkle trinn for å få din gate tilbake i tip-top form.

Du trenger

Bøtte

kratt pensel

Gummihansker

Maske

Beskyttelsesbriller

Fosforsyre

Todelt metall patch sammensatte

sparkel

Steel-børste

Oljebasert metallgrunning

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Oljebasert metall maling

Bruksanvisning

Fyll en bøtte med varmt vann. Bruk vann og et kratt pensel for å fjerne skitt og rusk på gate. Skyll med rent vann og la det tørke.

Skrubb store deler av rust med en stål-børste. Fokus på noen områder hvor rust har skapt små hull i metall. Fjern all synlig rust.

Holder et metall fil fast i en hånd. File rester rustne områder med filen. Sand noen deler av porten filen kan ikke nå med grovt sandpapir. Fjern skrapt-off partikler med en tack klut.

Spray et tynt lag med fosforsyre på porten. Fosforsyre vil slå noen usett rust til jernfosfat. La syren arbeidet med rust over natten. Skrubb gate med en stålbørste for å fjerne jernfosfat.

Følg produsentens anvisninger for å kombinere to deler metall patch sammensatte. Velge en forbindelse med en epoksyharpiks formel.

Dypp en sparkel til forbindelsen og fylle eventuelle små sprekker eller hull i overflaten av jernet. Kjør kniven over overflaten for å jevne ut forbindelsen. La det sammensatte tørr. Hopp over dette trinnet hvis porten din er fri for sprekker og hull.

Påfør et tynt lag med oljebasert metallgrunning til porten med en pensel. La primeren tørke i fire timer.

Mal gate med oljebasert maling for metall. Start pensel på toppen av porten. Maling nedover til du er halvveis ned porten. Maling fra bunnen oppover til du kommer til det punktet der du stoppet. Bruk små, raske slag og løfte børsten før du går tom for maling. Påfør to strøk med maling.

Hint

Du kan også bruke spray primer og spray maling for metall på smijernsport. Spray maling kan være veldig rotete, så dekker alle nærliggende overflater før du bruker den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-smijernsport/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Panasonic videospiller Slik reparerer en Panasonic videospiller
  - 阅 2

  Defekte videospillere kan ødelegge dine VHS-kassetter. Videospillere er enkle plug-and-play-enheter som er svært forbrukervennlig. De er laget av flere produsenter og er vanligvis masseprodusert. Dette kan føre til at noen komponenter til feil og påv

 • Slik reparerer en iPod harddisk Slik reparerer en iPod harddisk
  - 阅 2

  Du hører en klikkelyd som kommer fra din iPod. Deretter ser du trist ansikt dukker opp på iPod-skjermen. Dette er tegn på at iPod-harddisken er i behov av hjelp og reparasjon. Lær hvordan du får din iPod i gang igjen på kort tid. Du trenger iPod USB

 • Slik reparerer en oppvaskmaskin Timer Slik reparerer en oppvaskmaskin Timer
  - 阅 0

  En oppvaskmaskin tidtaker som ikke fungerer kan kaste hele apparatet fordi det styrer mange av systemets drift og kommandoer. Timeren i seg selv er et komplekst system, og hvis feil, bør kontrolleres av en profesjonell reparatør. Du kan imidlertid gj