Amopage

Slik reparerer en Panasonic videospiller

- Views 2
Advertisement

Slik reparerer en Panasonic videospiller


Defekte videospillere kan ødelegge dine VHS-kassetter. Videospillere er enkle plug-and-play-enheter som er svært forbrukervennlig. De er laget av flere produsenter og er vanligvis masseprodusert. Dette kan føre til at noen komponenter til feil og påvirke måten de opererer. Panasonic er en stor produsent av videospillere og også masse produserer dem. Hvis det oppstår problemer, kan de fleste av dem utbedres uten behov for teknikere.

Du trenger

Skrujern

Ekstra komposittkabel

VCR hodet renere

Slik reparerer en Panasonic videospiller

Sikre at støpselet er godt festet til stikkontakten. Slå uttak, hvis mulig - og hvis det er koblet til et overspenningsvern, så sørg for at den er på. Hvis enheten er i en altfor avgrensa plass, så kan det bli overopphetet og få den til å slå seg av. Koble den i minst fire timer for å la det soft reset. Med en skrutrekker panelet kan fjernes for å verifisere om strømforsyningen lukter brent, som kan være et tegn på at den har brent ut.

Kontroller at kabelen er godt sikret fra videospilleren til TV-apparatet. Sørg for at TV har riktig inngang er valgt for å vise videoen som spilles eller kanalen blir overvåket. Hvis komposittvideokabelen er defekt eller skadet, må den skiftes.

Rengjør videohodet hvis VHS som spilles er uskarpt eller forvrengt. Juster sporing ved hjelp av fjernkontrollen eller sporingsinnstillingen i menyen. Bruk en tørr tape VHS renere å unngå å få kjemikalier inn i systemet. Hvis VHS renere er ikke nyttig, kan videohodene være manuell rengjøres ved å åpne video casing. Finn videohodene og bruke en bomullspinne for å forsiktig fjerne løse rester og støv.

Bryt av den forebyggende opptak tappen for å være i stand til å gjenbruke VHS-bånd. Sett riktig opptakshastigheten for VHS for å sikre nødvendig opptakstiden er der. Hvis kanalen eller vise kreves ikke tar opp slik, og er satt opp med innspillingen timer, og deretter sørge for at riktig tid er innstilt på videospilleren.

Hint

Ikke åpne alle elektroniske enheter mens den er plugget i.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-panasonic-videospiller/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Panasonic Med Garanti
  - 阅 0

  Når jeg prøver å få Panasonic utstyr reparert under garantien, har du to alternativer: Send utstyret til Panasonic Repair Center via sin nettside eller finne en lokal Panasonic autorisert servicesenter for å utføre reparasjoner. Husk den elektroniske

 • Slik reparerer en Panasonic Plasma Screen Slik reparerer en Panasonic Plasma Screen
  - 阅 7

  Panasonic er kjent for sine topp-of-the-line plasma-TV. Dessverre, selv Panasonic TV-er er ikke immune mot de ulike skjerm problemene som plasma-eiere noen ganger støter på. Vanlige problemer inkluderer regnbuefargede prikker, bildelagring, burn-in,

 • Slik reparerer en Panasonic Big Screen TV Slik reparerer en Panasonic Big Screen TV
  - 阅 0

  Panasonic produserer store TV-apparater som bruker LCD, plasma og bakprojeksjon teknologi. Storskjerm Panasonic sett kan lide av en rekke problemer som strømbrudd, overoppheting og bilde forstyrrelser. Mange av disse problemene kan håndteres gjennom