Amopage

Slik reparerer en Oreck støvsuger

- Views 0
Advertisement

Slik reparerer en Oreck støvsuger


En støvsuger kutt rengjøring gang i halv og holder allergier under kontroll. Når vakuum begynner å forlate smuss bak, er det på tide å få det fikset. Før du kaste den eller leie en dyr reparatør, sjekk vakuum selv. Ofte problemet er en enkel tette eller ødelagt en del som kan skiftes ut. Her er hvordan du kan fikse både oppreist og canister Oreck støvsugeren i komforten av ditt eget hjem.

Du trenger

Filter

Mopp eller kost

Air eller vannslange

Reparere en oppreist støvsuger

Trekk støvsugeren og legge den på bakken slik at du kan se nederst. Du skal se at busten på børsten som plukker opp skitt fra teppet.

Fjern det beater bar, sylinderen disse busten er festet til. Trekk endene av bar løs og skyv gummi drivreim av.

Ta drivremmen ut. Se på hvor den festes inne i vakuum, slik at du kan sette den på igjen senere. Sjekk beater bar og drivreima for sprekker eller brudd.

Fjern skitt og fanget hår eller rusk fra beater bar og drivreim. Kjøp en ny beater bar eller kjøre beltet hvis de er ødelagt eller sprukket.

Loop drivremmen rundt innsiden av vakuum, slik det var før du fjernet det.

Skyv stasjonen beltet rundt beater bar og skyv beater bar tilbake på plass. Tøm vakuum eller endre filteret. Hvis vakuumet fortsatt etterlater seg skitt, ringe en profesjonell.

Reparere en Canister Vacuum

Trekk ut vakuum. Ta av lokket og rense ut innvendig. Fjern eventuelle fanget rusk eller skitt, og tøm vakuum eller endre filteret.

Bruk en kost eller mopp håndtak å presse rusk ut av slangen vedlegg. For tynne vedlegg, sørge for at de er koblet fra vakuum og bruke en luftslange eller vannslange for å sprenge ut smuss. Tillat vedlegget tørke godt i et solrikt område.

Sjekk akkord for synlige ledninger eller avkuttede ende. Ring en profesjonell til å reparere vakuum, eller kjøpe en ny en, hvis ledningene er brutt.

Følg trinn 2 til og med 6 fra "reparere en oppreist støvsuger" for å kontrollere og endre beater bar og kjøre belte av vakuum vedlegg.

Hint

Hvis vakuum ikke kan slås på, kan du ha et ledningsnett problem. Ha en profesjonell ta en titt på det, eller kjøpe en ny støvsuger. Kontroller vakuum garanti. Hvis det er fortsatt god, ta kontakt med selskapet for å få den reparert gratis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-oreck-stovsuger/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Crack in inground basseng Stairs
  - 阅 0

  Uavhengig av om inground bassenget er laget av betong, glassfiber eller vinyl, fylle sprekker i trapper er en av de enkleste reparasjoner selv for eiere med liten erfaring å gjøre sine egne reparasjoner. Du trenger # 80 sandpapir PermaFlex flytende g

 • Slik reparerer Tørrvegg Tape
  - 阅 0

  Gips tape en tendens til å skrelle over tid, spesielt tape som ligger i områder som er utsatt for overgrep fra møbler, barn og kjæledyr. Ofte vil gips tape skrelle hvis det ikke har vært brukt på riktig måte, eller hvis det er en høy grad av fuktighe

 • Slik reparerer en defekt tastatur Slik reparerer en defekt tastatur
  - 阅 0

  Noen ganger kan en defekt datamaskin tastatur bare trenger rengjøring, snarere enn kompliserte reparasjoner, for å gjenopprette funksjonaliteten. Rengjøring et tastatur for rusk og søl kan gjøres på kort tid ved hjelp av en rekke enkle trinn som kan