Amopage

Slik reparerer en ødelagt Underground vannlinjen

- Views 0
Advertisement

Slik reparerer en ødelagt Underground Water Line. Hvis du mistenker at vannrør lekker fordi vannet regningen har gått gjennom taket, er det en fuktig eller gjørmete flekk på plenen og resten av tunet er knusktørt eller du kan faktisk se vann sprøyting opp gjennom bakken, du kan ta flere skritt for å reparere skaden. Det er ikke utrolig lett å reparere en ødelagt jordisk vann linje, men det er gjennomførbart.

Du trenger

Skuffe

Rigid kobberrør

rørkutter

Målebånd

Blyant

Metal pensel

Emery klut

Flux

Blyfritt loddetinn

propan fakkelen

Tar utgangspunkt weatherproofing

Bruksanvisning

Finn sted. Denne oppgaven er lett hvis du har "Old Faithful" eksploderer i front yard. Hvis din første snev var bare en høy vannregningen, da har du litt av en oppgave. I tørt vær kan du alltid finne 2 ting - den første er septiktank og den andre er en ødelagt jordisk vannlinjen. Se hvor gresset er grønnere. I våt og stormfullt vær, sjekk bakken for flekker med vanndammer eller mykere jord.

Slå av hovedsperre når du finner lekkasjen. Hvis du er i byen du trenger noen fra byen vannverk for å gjøre dette. Hovedventilen er i gården, og de har et spesielt verktøy. Hvis du er i landet uten tilgang til byen vann, så må du slå av eller koble fra pumpen.

Grav en grøft langs området som viser tegn til vann lekker. Gå ned dypt nok til du avdekke røret. Tømme røret flere fot foran lekkasjen og bak. Grave ned en fot under røret. Når du gjør en reparasjon til underjordisk vann linjen du trenger for å eksponere mer enn bare et sted som lekker.

Kontroller linje for slitasje, foruten området av lekkasjen. Vanlige røtter kan forårsake skade på rørledninger på ett sted, men gjør ingen skade på andre. Vurdere muligheten for å erstatte hele røret fra gaten til huset.

Skjær ut stedet som lekker; gjøre det minst 6 inches på hver side av lekkasjen. Få stive kobberrør for seksjonen. Hvis du må kjøpe røret i lengre lengder, slik som 5-fots lengder, kan du like godt bruke det hele. Kutt nøyaktig måling innen 01.16 til 01.08 tommer kortere. Du trenger litt slingringsmonn. Vaske av weatherproofing på den gamle røret. Sand alle ender, herunder endene av røret som skal legges og det eksisterende rør.

Sand innsiden av to slip koblinger som passer røret med en spesiallaget stålbørste for denne prosedyren. Skyv koplingene på den nye røret inn mot midten av røret. Monter den nye underjordiske vannlinjen rør på plass og skyve glidekoblingen, slik at en halvdel av hver kobling er på den gamle rør og den andre er på ny.

Varm koblingen i sentrum fra undersiden med en propan lommelykt og som du gjør sette et stykke av blyfritt loddetråd fra spolen, oppå kanten av koplingen som kobles til det gamle røret. Når du ser lodde drypp fra bunnen av som felles, sette lodde oppå den andre kanten av koplingen på nye rør side. Gjør dette på begge koplinger. Værbestandig med tjære basen isolator på den nye delen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-odelagt-underground-vannlinjen/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt
  - 阅 1

  En HDMI kabelen gir en enkel løsning for å sende HD-video og audio fra én enhet til en annen. De som har installert HDMI-kabler i sine vegger er dårlig utstyrt til å fjerne dem hvis en kontakt blir brutt. Du kan reparere den ødelagte kontakten ved å

 • Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar
  - 阅 0

  Tile er en attraktiv og vann-elastisk materiale, som gjør den ideell for bad, dusj og andre steder som er ofte fuktig. En ulempe med flis er at den sprekker hvis det lider en alvorlig innvirkning og fugemasse som holder brikkene på plass svekker over

 • Slik reparerer en ødelagt Dell Laptop Hengsle
  - 阅 0

  Dell-maskiner er blant de mest populære tilgjengelig. Men de er fortsatt utsatt for å oppleve noen problemer. Med en bærbar PC kan du oppleve at hengslene pauser, slik at skjermen ikke klarer å stå opp på egen hånd. Hvis dette skjer, må du finne en m