Amopage

Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar

- Views 0
Advertisement

Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar


Tile er en attraktiv og vann-elastisk materiale, som gjør den ideell for bad, dusj og andre steder som er ofte fuktig. En ulempe med flis er at den sprekker hvis det lider en alvorlig innvirkning og fugemasse som holder brikkene på plass svekker over tid. Reparere en ødelagt flis eller parabolen såpe i dusj eller badekar nøye for å unngå skade på omliggende flis og samtidig sikre den reparert parabolen eller flis vil ikke sprekke eller lekke igjen.

Du trenger

Barberblad

vernehansker

Bore

Sikkerhetsbriller

Skrutrekker eller meisel

Svamp

utskifting flis

fliselim

grout

Bruksanvisning

Grav ut fuger rundt fliser eller såpeskål med et barberblad. Dette bidrar til å hindre skade tilstøtende fliser når du fjerner den skadede stykke siden gikt holder flis og parabolen såpe på plass. Lagre en del av den fjernede fugemasse slik at du kan matche fargen senere. Bruk vernehansker for å hindre skade.

Bore i den skadede flisen en fin borkrone med å lage et hull. Dette frakturer den skadede fliser og gjør det lettere å fjerne fra veggen. Likeledes boring i parabolen såpe bidrar til å løsne stykker fra veggen, men vernebriller for å forebygge skader fra flygende vrakrester. En skrutrekker eller meisel fjerner tøffere å få bitene, men vær forsiktig med å ikke bryte tilstøtende brikker i prosessen.

Rengjør området der flis eller såpeskål lå med varmt vann og en svamp til å fjerne noen ekstra støv eller rusk igjen fra fjerningen.

Finn en erstatning flis eller såpeskål som er så nær en kamp som mulig til det opprinnelige. Ta et stykke av den ødelagte fliser eller parabol og et stykke av den fjernede fugemasse til en jernvarehandel for å få kamper.

Sett nye fliser i den ledige plassen til å bekrefte det passer ordentlig, og vil ikke rock og tilbake. Fjern ekstra fugemasse som er nødvendig for å få flis til å passe på riktig måte. Likeledes bør parabolen såpe gli inn i plass igjen ved den gamle med minimal vanskeligheter.

Legg et lag med lim på baksiden av erstatning flis eller parabol. En sparkel fungerer godt for dette. Legg igjen en kant rundt utsiden av flis uberørt av limet siden det vil spre seg når du trykker på flis eller fatet inn i veggen. Bruk litt ekstra lim med parabolen såpe siden det er tyngre.

Trykk på flis eller såpeskål til sin stilling i veggen. Hold den der i flere minutter for å gi limet tid til å tørke, og for å hindre at flis eller parabol fra å skli. Bruk sløvt barberblad for å fjerne klebemiddel som kommer ut over sidene.

Påfør erstatning gikt til området rundt den nye fliser eller såpeskål etter at limet har hatt en dag å sette.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-odelagt-soap-dish-eller-tile-i-en-dusj-eller-badekar/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en ødelagt Underground vannlinjen
  - 阅 0

  Slik reparerer en ødelagt Underground Water Line. Hvis du mistenker at vannrør lekker fordi vannet regningen har gått gjennom taket, er det en fuktig eller gjørmete flekk på plenen og resten av tunet er knusktørt eller du kan faktisk se vann sprøytin

 • Slik reparerer en ødelagt Dell Laptop Hengsle
  - 阅 0

  Dell-maskiner er blant de mest populære tilgjengelig. Men de er fortsatt utsatt for å oppleve noen problemer. Med en bærbar PC kan du oppleve at hengslene pauser, slik at skjermen ikke klarer å stå opp på egen hånd. Hvis dette skjer, må du finne en m

 • Slik reparerer Moth ødelagte klær Slik reparerer Moth ødelagte klær
  - 阅 0

  Klær møll eller miller møll, er bitte små brune møll som bosetter seg i skap og andre mørke områder av ditt hjem. De går ofte ubemerket til du finner små hull i din favoritt ull gensere eller tepper. Møllene selv er ikke ansvarlig for ødeleggelsen -