Amopage

Slik reparerer en ødelagt Rocking Chair

- Views 0
Advertisement

Mens gyngestoler er et stilig valg for økt sitteplasser alternativer, når den ikke er skikkelig vedlikeholdt og reparert, de synlig uttrykk for sin alder. Når disse møblene tilsynelatende forvandle gamle relikvier, er det noen grep du kan ta for å gjenopprette gyngestoler til sin fordums skjønnhet. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Fjern skadede sete spindler ved å banke dem ut med en hammer og dor. På armene, bruk en non slip pad for å hjelpe vri spindler ut.

Plane sete ledd for å gi en god passform. Unngå å endre den naturlige formen på treet ved å fjerne for mye tre. Ved liming sete spindler tilbake i setet leddene, klemme dem på plass mens limet tørker.

Reparer sprekker ved liming tynne stykker av lønn inn i sprekker. Bruk et lim sprøyte for å effektivt bruke lim. Deretter skrape bort all overflødig lim og gamle lim, igjen være forsiktig med å endre den naturlige formen på tre.

Påfør en finish stripper for å fjerne finish. Følg produsentens instruksjoner når du søker finish remover.

Fjern den gamle finish med en sparkel. Når skrape ferdig en gang, være forsiktig så du ikke huljern treets overflate.

Rengjør alle deler av stolen med en fleksibel stripping pad for å fjerne den gamle flekk fra de små sprekker i treverket. Deretter sand flatene med 220 strø sand papir.

Tørr montere stolen for å sørge for at alle deler passer riktig. Lim bitene på plass og i bruk den nye finish, følger produsentens instruksjoner under påføring.

Hint

Ikke endre formen på tre, mens filing eller klemming, som gjør dette vil sterkt hemme rockingness av stolen, så vel som dens utseende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-odelagt-rocking-chair/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en ødelagt Underground vannlinjen
  - 阅 0

  Slik reparerer en ødelagt Underground Water Line. Hvis du mistenker at vannrør lekker fordi vannet regningen har gått gjennom taket, er det en fuktig eller gjørmete flekk på plenen og resten av tunet er knusktørt eller du kan faktisk se vann sprøytin

 • Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar
  - 阅 0

  Tile er en attraktiv og vann-elastisk materiale, som gjør den ideell for bad, dusj og andre steder som er ofte fuktig. En ulempe med flis er at den sprekker hvis det lider en alvorlig innvirkning og fugemasse som holder brikkene på plass svekker over

 • Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt
  - 阅 1

  En HDMI kabelen gir en enkel løsning for å sende HD-video og audio fra én enhet til en annen. De som har installert HDMI-kabler i sine vegger er dårlig utstyrt til å fjerne dem hvis en kontakt blir brutt. Du kan reparere den ødelagte kontakten ved å