Amopage

Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt

- Views 1
Advertisement

Slik reparerer en ødelagt HDMI-kontakt


En HDMI kabelen gir en enkel løsning for å sende HD-video og audio fra én enhet til en annen. De som har installert HDMI-kabler i sine vegger er dårlig utstyrt til å fjerne dem hvis en kontakt blir brutt. Du kan reparere den ødelagte kontakten ved å erstatte den med en ny kontakt. Du trenger noen verktøy som finnes i de fleste hjem samt forsyninger kjøpt fra en elektronikkbutikk.

Du trenger

Verktøykniv

HDMI kabel, 3 føtter

UR skjøtekontakter

Elektrisk tape

Bruksanvisning

 • 1

Skjær av pluggen fra den ene enden av en HDMIkabel med bladet av et verktøy kniv. Kast kontakten i papirkurven.

2

Slissen 15 inches i fra den avskårne enden på den ytre isolasjon med bladet av et verktøy kniv. Vipp av ytre isolasjon og skjære den av kabelen med kniv.

3

Skyv trådnettet tilbake fra den avskårne enden inntil man kommer til hvor den ytre isolasjonen er fremdeles på kabelen. Trekk av folie isolasjon med fingrene for å avsløre et snodd ledningspar som ligger over fire andre par av tvunnede tråder. Tvinne disse to ledninger fra hverandre. Stripp en halv tomme av isolasjon fra endene av de to ledninger med wire strippere.

4

Skjær den brutte kontakten enden av HDMIkabelen med bladet av en kniv. Kast ødelagte kuttet kontakten enden i papirkurven.

5

Slit åtte inches i fra den avskårne enden på den ytre isolasjon med bladet av et verktøy kniv. Vipp av ytre isolasjon og skjære den av kabelen med kniv. Skyv trådnettet tilbake fra den avskårne enden inntil man kommer til hvor den ytre isolasjonen er fremdeles på kabelen. Trekk av folien isolasjon som er nå avslørt med fingrene.

6

Rett paret av ledninger som ligger over de fire andre snodde par. Stripp en halv tomme av isolasjon fra endene av de to ledninger med wire strippere. Feste hver av de frilagte endene av trådene til en av sporene på enden av en UR skjøtestykke. Fest de frilagte ender av de to ledninger fra HDMIkabelen til sporene på endene av UR skjøtelasker.

7

Tvinne de fire par av ledninger fra den ødelagte HDMIkabel og fra HDMIkabelen. Stripp en halv tomme av isolasjon fra endene av ledningene med wire strippere. Gjenta fremgangsmåten med den UR skjøtestykker for å forbinde de fire par av tråder som ble tvunnet på HDMIkabelen med de fire par av tråder som ble tvunnet på den ødelagte HDMIkabel.

8

Lukke folie tilbake over HDMI kabler og skyver trådnettet tilbake, slik at ledninger og UR skjøtestykker er dekket. Vikle strimler av elektrisk tape rundt trådnett på begge HDMI kabler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-odelagt-hdmi-kontakt/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en ødelagt Underground vannlinjen
  - 阅 0

  Slik reparerer en ødelagt Underground Water Line. Hvis du mistenker at vannrør lekker fordi vannet regningen har gått gjennom taket, er det en fuktig eller gjørmete flekk på plenen og resten av tunet er knusktørt eller du kan faktisk se vann sprøytin

 • Slik reparerer Moth ødelagte klær Slik reparerer Moth ødelagte klær
  - 阅 0

  Klær møll eller miller møll, er bitte små brune møll som bosetter seg i skap og andre mørke områder av ditt hjem. De går ofte ubemerket til du finner små hull i din favoritt ull gensere eller tepper. Møllene selv er ikke ansvarlig for ødeleggelsen -

 • Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar Slik reparerer en ødelagt Soap Dish eller Tile i en dusj eller badekar
  - 阅 0

  Tile er en attraktiv og vann-elastisk materiale, som gjør den ideell for bad, dusj og andre steder som er ofte fuktig. En ulempe med flis er at den sprekker hvis det lider en alvorlig innvirkning og fugemasse som holder brikkene på plass svekker over