Amopage

Slik reparerer en Microsoft Bluetooth Mouse 5000

- Views 16
Advertisement

Slik reparerer en Microsoft Bluetooth Mouse 5000


Microsoft Bluetooth Mouse 5000 gir deg friheten til å bruke musen uten begrensning og rot av ledninger. Normalt musen fungerer som alle andre, å svare på din beveger musen til å flytte pekeren på skjermen. Musen går på to AA-batterier, som gir strøm til musens laser og Bluetooth transceiver. Enten du merker markøren ikke flytter seg i samme retning som du beveger musen, muse kutt ut periodisk eller musen reagerer ikke i det hele tatt, har Microsoft anbefalt konkrete tiltak for å rette opp situasjonen.

Du trenger

2 AA-batterier

Bruksanvisning

Flytt enheten mottaker til en annen USB plugg på datamaskinen. Hvis du kan, flytte mottakeren til en plugg på motsatt side av datamaskinen fra der den opprinnelig ble plugget i.

Flytt datamaskinen til et annet sted, hvis det er mulig, for å se om musa vil oppføre seg normalt. Flytt noen kilder til mulige signalforstyrrelser, for eksempel desktop fans, trådløse telefoner og metall møbler, minst 6 fot borte fra datamaskinen og musen.

Skyv musens dekselet og ta ut batteriene. Sett nye batterier, slik at for å sette dem i henhold til diagrammet i batterirommet.

Installer musen på en annen datamaskin på et annet sted. Kontakt Microsoft hvis du opplever det samme eller lignende problemer på den andre maskinen, siden musen kan være defekt.

Fjern motstridende programvare ved å klikke på datamaskinens Windows-knappen og skrive "appwiz.cpl" i "Start Søk" -feltet og trykker på "Enter" -tasten. Se etter andre mus programvaren i listen, og klikk på "Fjern" -knappen for å slette den fra datamaskinen.

Slette Microsoft Intellipoint programmet ved å skrive "appwiz.cpl" i "Start søk på datamaskinen, og deretter klikke på 'Fjern' på Intellipoint oppføring. Åpne nettleseren og gå til Microsofts hjemmeside og søk etter 'Intellipoint' for å få opp nedlastingssiden med den nyeste versjonen av programvaren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-microsoft-bluetooth-mouse-5000/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Microsoft Bluetooth enumerator Slik installerer en Microsoft Bluetooth enumerator
  - 阅 0

  Bluetooth er en standard for åpne trådløse datautveksling. Bluetooth-teknologi er verdifullt fordi det tillater trådløse dataoverføringer og kommunikasjon mellom ukoblet enheter. Bluetooth enumerator Microsofts er en programvare protokoll som gir en

 • Slik gjenoppretter en Microsoft Bluetooth Stack Slik gjenoppretter en Microsoft Bluetooth Stack
  - 阅 0

  Mange Bluetooth-enheter installere tredjeparts enhetsdrivere som deaktiverer Microsoft generiske Bluetooth-programvaren eller "stack" i eldre versjoner av Windows, og hindre den fra lasting. Andre enheter, spesielt Blackberry mobiltelefoner, vil

 • Slik feilsøker en Microsoft Wireless Mouse 3000
  - 阅 0

  Du kan støte på problemer med Microsoft Wireless Optical Mouse 3000. Det kan ikke svare i det hele tatt, eller det kan ikke fungere som normalt forventet. Du kan bekymre seg når det reagerer uberegnelig og gjør usynkroniserte, rykninger i sin markør,