Amopage

Slik reparerer en Loose Towel Rack på Wall

- Views 0
Advertisement

Reparere en løs håndklestativ og gjenopprette dens funksjonalitet før det skader veggen ytterligere. Håndkleholdere er relevante bad tilbehør som ofte blir forflyttet fra gips og gips, spesielt hvis de er boltet til en plass mellom stenderne. Sikre en løs håndklestativ i en av to kostnadseffektive måter, og gi familien et sted å henge håndklær i tillegg til bad dørhåndtak.

Du trenger

Phillips skrujern

Skrue pistol eller bormaskin

Nebbtang

Mollies og lim eller sommerfugl forankring skruer

Hammer

Bruksanvisning

Løsne settskruen på anker arm av den berørte side for å løsne den fra slip-on brakett med en stjerneskrutrekker. Løft forankring sidearmen oppover for å trekke den av braketten. Bare løfte armen for å slippe den på håndkleholdere som ikke har sett skruene som holder armen til braketten.

Fjern de to skruene som holder braketten til veggen med en stjerneskrutrekker eller skrue pistol. Fjern eventuelle plast veggankre, eller mollies som de kalles, med nebbtang.

Velg mellom å bruke større erstatnings mollies eller sommerfugl anker skruer for å feste braketten til hullene i veggen. I det minste ett av hullene vil utvide fra den skade som løsnet håndklestativ. Sommerfugler er nødvendig for hull som har blitt forstørret til størrelsen av en krone eller større.

Bytt ut gamle mollies med nye som er litt større enn de fjernes fra veggen. Squirt trelim på gips rundt hullet før du setter avreise erstatning mollies. Trykk den flate siden av hver molly med en hammer for å sette den i flukt med ytterveggen. Sett braketten på plass, og erstatte festeskruene. La limet tørke over natten med bare braketten på veggen. Monter håndklestativ, og skli sidearmene på neste morgen ved å skyve dem på brakett flenser fra toppen med en svak nedadgående push.

Trykk fjærbelastede vingene til en sommerfugl anker tilbake mot skruen post og holde dem. Test størrelsen av hullet i veggen ved å forsøke å skru inn skruen. Sett en litt større borekronen på en drill, og fødte hullet bredere hvis nødvendig. Skyv butterfly skrue gjennom braketten og inn i hullet til vingene smekk utfoldet på den andre siden av gips. Stram forankring skrue for å holde braketten fast mot veggen. Sett håndkle stang inn i holderen armene, og slip armene tilbake over brakettene fra toppen.

Hint

Erstatnings mollies vil bevare gips eller gips bedre enn sommerfugler i tilfelle fremtidige skader som følge av vekt eller støt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-loose-towel-rack-pa-wall/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Loose Chair Joint
  - 阅 1

  En stol er bygget opp av en rekke små, relativt svake trebiter som virker sammen for å gjøre det sterke nok til å holde en person. Men hvis en joint er løs, er den samlede styrken av stolen svekket-og som enkelt løse felles kan føre til en annen-og s

 • Slik reparerer en Rusty Oppvaskmaskin Rack Slik reparerer en Rusty Oppvaskmaskin Rack
  - 阅 0

  Mens ditt trofaste gamle oppvaskmaskinen kan vare i mange år, parabolen stativ inne kan det ikke. De fleste oppvaskkurver er laget av vinylbelagt metall. Den vinylbelegg som kan sprekke eller brikke, som fører til partier av metallet som utsettes for

 • Slik reparerer en Sticky Oppvaskmaskin Rack
  - 阅 0

  Når oppvaskstativet ikke vil gli uanstrengt på sine ruller, vil du spare deg mye frustrasjon ved å ta opp situasjonen med en gang. Fighting med stativet hver gang du legger til en tallerken bare ikke verdt bryet, og det kan også føre til øverste hyll