Amopage

Slik reparerer en Laser Disc-spiller

- Views 1
Advertisement

En laser platespiller er så utsatt for smuss og andre forurensninger settling på den linse som fokuserer laserstrålen gjennom som for en DVD-spiller. For å reparere laserdiskspiller slik at en plate kan spille uten periodisk stamming og andre data glitches, rengjøre linsen. En linse laser plate renser len, hjulpet av rensemiddel som kan kjøpes fra en hobby butikk eller et kamera tilførsel butikk. Prosedyren krever ikke demontering av laser platespiller.

Du trenger

Badehåndkle

Linse rensing av laser-plate

Objektivrensevæske

Bruksanvisning

Legg et badehåndkle på et bord. Plasser linsen rengjøring laserdisk på badehåndkle med den merkede siden ned.

Påfør dråper linserensevæske til platen.

Slå laseren spilleren. Drei objektivet rengjøring laserdisk med riktig side opp. Sett platen inn i den fremre åpning. Løse ut når lastemekanismen begynner å trekke platen inn i sporet.

Trykk på "Play" -knappen. Telle opp til 30 sekunder. Trykk på "Stop" knappen.

Trykk på "Eject" knappen på laserdisk spillerens fjernkontroll. Fjerne platen når den er skjøvet ut fra frontåpningen.

Hint

Grunnet en alder av laserdiskspiller, kan en brukt linse rengjøring laser disc være den mest tilgjengelige som kan kjøpes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-laser-disc-spiller/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Xbox Laser Problemer
  - 阅 0

  Xbox 360 DVD-stasjonen bruker en laser til å lese spillet plater som er satt inn i den. Standarden Innstillingen av intensiteten av laser er satt for høyt. Dette kan føre til at laser for å lese plater uregelmessig og brenne ut raskere enn den burde.

 • Slik reparerer en Playstation Disc Slik reparerer en Playstation Disc
  - 阅 0

  Når den originale PlayStation ble utgitt i begynnelsen av 90-tallet, var det en revolusjon i spillteknologi. Dens disc-basert format ble snart en standard. Imidlertid kan CD og DVD-ROM bli lett ripete, noe spill å fryse eller slutte å fungere helt. H

 • Slik reparerer en 6-disc CD-veksler Slik reparerer en 6-disc CD-veksler
  - 阅 0

  Som med et hvilket som helst elektrisk apparat, kan en seks-plate CD veksler svikte. Men det er skritt du kan ta for å fikse det. Du trenger CD lens cleaner kit Trykkluft kan Bomullspinner Isopropylalkohol Skrujern WD-40 Bruksanvisning 1 Fjerne skrue