Amopage

Slik reparerer en iPod harddisk

- Views 2
Advertisement

Slik reparerer en iPod harddisk


Du hører en klikkelyd som kommer fra din iPod. Deretter ser du trist ansikt dukker opp på iPod-skjermen. Dette er tegn på at iPod-harddisken er i behov av hjelp og reparasjon. Lær hvordan du får din iPod i gang igjen på kort tid.

Du trenger

iPod

USB / Firewire-kabel

Datamaskin

Ny harddisk

Slik reparerer en iPod harddisk

Slå iPod på. Den triste iPod eller trist mappeikonet vises på skjermen.

Kjør iPod i Diagnostic Mode. Start iPod. Sjekk at "Hold" bryteren er av ved å skyve bryteren bort fra hodetelefonkontakten.

Trykk og hold følgende knappekombinasjoner i ca 10 sekunder for å nullstille iPod:

a) iPod 1G to 3G: "Menu" and "Play/Pause"
The Apple logo will appear. Press and hold "REW," "FFW" and "Select" simultaneously.

b) iPod 4G+ (Mini, Nano, Photo, and Video): "Menu" and "Select." The Apple logo will appear. Press and hold "Back" and "Select" simultaneously.

Kjør "5in1", "HDD R / W" og "HDD" scan tester. Bruk "REW" og "FFW" knappene for å navigere. Rullehjulet vil ikke fungere i Diagnostic Mode. Skanne tester kan løse kjøretur problem hard. Hvis de ikke gjør det, går du videre til trinn 5.

Åpne din iPod for å finne harddisken. Dette bør gjøres som en siste utvei. Vær referanse ressursen nederst i denne artikkelen hvis du ikke er kjent med å åpne en iPod.

Sett inn harddisken ved å trekke det forsiktig fra iPod saken og sjekke at kabelen som det er festet. Ofte er det en løs tilknytning, og stasjonen må være satte.

Makten iPod igjen. Hvis stasjonen fortsatt er død, kan du prøve å bytte ut harddisken. En ny harddisk kan kjøpes til en rimelig pris på eBay. Sørg for å sjekke hvilken versjon av iPod for riktig harddisk.

Hint

Prøv å holde nede "Center" knappen og "Meny" -knappen samtidig for å nullstille.

Før du åpner din iPod (dette vil gjøre garantien ugyldig), ringe Apple for å se om du kan få din iPod erstattet gratis. Hvis det gjøres feil, kan du permanent skade iPod.

Forsikre deg om at iPod er ladet og har nok batteri til å drive det videre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-ipod-harddisk/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Locked Up harddisker
  - 阅 0

  En harddisk er en datamaskin lagringsenhet som styrer og organiserer elektroniske data fra selve CPU. Harddisken lagrer også alle kritiske systemdata som kreves for en datamaskin til oppstart. Uten en harddisk, kan en datamaskin ikke fungere. Reparer

 • Slik reparerer en Droppet harddisk Slik reparerer en Droppet harddisk
  - 阅 0

  En harddisk lagrer informasjon om sine platestabel gjennom magnetisme, og den informasjon som inneholdes deri kan bli ristet på eller på annen måte forskyves gjennom fysisk skade, herunder varig skade fra en dråpe. Du må reparere droppet eksterne har

 • Slik reparerer ødelagte iPod Slik reparerer ødelagte iPod
  - 阅 0

  Uansett hvor fantastisk iPod teknologi er, kan det komme en tid da iPod låser seg og helt slutter å svare. Uansett hva ødelagt iPod, det er en måte å reparere den. For å gjøre dette, må du nullstille enheten. Nullstille en ødelagt iPod er enkelt, og