Amopage

Slik reparerer en iPhone digitaliserings

- Views 0
Advertisement

Mens berøringsskjerm smarttelefoner som iPhone har lagt til funksjonalitet og brukervennlighet av telefonene, de har en besluttet feil. Det faktum at glasset som dekker telefonen brukes hele tiden, og med forbehold om vær endringer, blir droppet og generelt håndteres betyr at det er en liten, men eksisterende sjanse for brekkasje. Når skjermen på en iPhone er ødelagt, gjør det hele telefonen ubrukelig. Reparere digitaliserer betyr ikke at du må skilles fra telefonen for aldre. Du kan gjøre denne reparasjonen hjemme.

Du trenger

liten skrutrekker

SIM verktøy

Digitaliserer erstatning kit

Hårføner

Bruksanvisning

Ta ut de to skruene på undersiden av iPhone og ta ut SIM-kortet ved poking SIM-verktøyet i hullet i toppen av telefonen.

Trykke ned sugekoppen fra digitalisereren erstatningspakken på glasset, og dra den opp. løfte glasset opp uten å trekke ut ledningene, holde bolen festet nøye.

Trekk opp flatkabelen med en liten skrutrekker og skille LCD fra baksiden av telefonen. Fjern de små skruene langs sidene av LCD-skjermen.

Skrelle av svart pakning tape fra rundt LCD, bak glass foran. Kjør metallverktøy mellom LCD og metallrammen skinner langs sidene slik at du kan lirke glass og LCD hverandre.

Sett LCD til side uten å berøre fronten med fingrene på noe punkt. Plasser glass panel, med baksiden vendt opp ned på bordet.

Påfør varme fra en hårføner rundt kanten av glasset og lirke rammen av glass. Begynn på den nedre kanten av panelet og sakte jobbe deg rundt ved hjelp av metallverktøy.

Peel off klistremerker som fulgte med erstatnings digitaliserer og plassere dem på forsiden av rammen, langs toppen og bunnen. Sørg for at klistremerkene du legger på hver ende passe formen på rammen før du trykker dem ned.

Ta frontklebemiddel fra de nye etiketter og fra baksiden av det nye glass og digitaliseringskretsen.

Plasser glasset ned på toppen av rammen med klistremerker og trykk den ned. Digitalisereren bør gå inn gjennom midten av rammen og stikke ut på den andre siden når glasset trykkes ned.

Sett LCD tilbake inn i rammen med den nye glass og digitizer og skru den sammen. Koble til båndkabelen og lukke telefonen før du setter skruer og SIM-kortet tilbake på plass.

Hint

Film deg selv å ta iPhone hverandre slik at du enkelt kan sette det sammen igjen ved å se hva du gjorde på hvert trinn.

Erstatte digitizer selv vil annullere Apple Care hvis du har noen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-iphone-digitaliserings/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en iPhone med en Cracked Screen
  - 阅 0

  Er du iPhone-skjermen sprakk? Alt håp er ikke tapt. Du kan enten betale Apple for å gjøre det eller få noen verktøy og gjøre det selv. Bruksanvisning Ta din sprukket iPhone til Apple Store. Dette er den mest ansvarlige måten å gå. Hvis du er heldig,

 • Slik reparerer en iPhone Charge Jack
  - 阅 0

  Hvis iPhone ladekontakt, også kjent som dokkingporten, er skadet, vil telefonen kun brukes før batteriet går tomt. Hvis du ikke har en garanti på telefonen, kan du bytte ut ladekontakten ved å fjerne eksisterende og installere en ny, arbeider jack. D

 • Slik reparerer en ødelagt iPhone hjemme Slik reparerer en ødelagt iPhone hjemme
  - 阅 0

  Noen ganger kan det hende at iPhone ikke klarer å slå av, kan en søknad fryse eller annen feil oppstår. Hvis du slipper enheten av på verksted, kan det ta dager å reparere og selvfølgelig, vil det koste penger med mindre garantien. Prøv først noen ti