Amopage

Slik reparerer en eksisterende Backyard Shed

- Views 1
Advertisement

Slik reparerer en eksisterende Backyard Shed


Backyard røyter ikke bare hjelpe deg å organisere hagearbeid utstyr de gir også beskyttelse mot vær og vind. Gressklippere, beskjæring verktøy og luke trimmere kan lett ruste når regnet siver inn gulv. Gi beskyttelse for din skur gulvet fra flom og regn. Overvåk skur gulvet når det regner for å se om det er noen vann bygge opp. Sjekk ut alle dine plenen utstyr for å sikre at den ikke viser tegn til rust eller annen forvitring. Reparer gulvene for å holde verktøy organisert og klar til bruk.

Du trenger

Kost

leveler

Klo hammer

ply

Grus

Bricks

Målebånd

Sag

Trykkimpregnert trevirke

galvanisert spiker

Wood vest

pensel

Eaves

takrenner

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Fjern alt på gulvet i uthuset. Feie gulvet, slik at du kan få en god titt på skaden. Føl hver planke på gulvet for å se om det føles bløt eller råtnet.

Plasser en leveler på hver planke til å sørge for at det ikke er skråning. Skrånende gulv generelt krever fundament utjevning. Bruk en klo hammer eller en liten ply å fjerne neglene på råtnet tre eller skrånende tre.

Fyll stiftelse med skitt for tre som er ujevn med resten av gulvet. Hvis hellingen er drastisk annerledes, kan du plassere murstein eller grus under foundation.

Mål tre som du har fjernet for å vite hvor mye kutt. Skjær den nye trykkimpregnert trevirke og la seg ned på gulvet. Nail veden på med galvanisert spiker.

Mal tregulv med tre vest. Vent ett strøk tørke før du påfører andre strøk. Kontroller at det er minst tre strøk av tre vest.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-eksisterende-backyard-shed/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Tørrvegg Tape
  - 阅 0

  Gips tape en tendens til å skrelle over tid, spesielt tape som ligger i områder som er utsatt for overgrep fra møbler, barn og kjæledyr. Ofte vil gips tape skrelle hvis det ikke har vært brukt på riktig måte, eller hvis det er en høy grad av fuktighe

 • Slik reparerer en vertikal Blind slat Slik reparerer en vertikal Blind slat
  - 阅 0

  Vertikale persienner er solskjerminger som har lange vertikale spiler, også kalt skovler, som overlapper hverandre for å blokkere lys. De blir ofte brukt som belegg for skyve glassdører, samt gulv-til-tak-vinduer. En av de vanligste problemene med ve

 • Slik reparerer myke flekker i glassfiber på en båt Slik reparerer myke flekker i glassfiber på en båt
  - 阅 2

  Alle båter er berørt av aktiv bruk. Den momentane langsgående påkjenninger på en hvilken som helst båt skrog - kjent som "hogging", hvor midten av skrogkonstruksjonen avbøyes oppover av en bølge, mens baugen og akterenden sag, og "sagging&q