Amopage

Slik reparerer en Cord Rewind i en støvsuger

- Views 0
Advertisement

En automatisk tilbakespoling mekanisme muliggjør lang ledning av en elektrisk støvsuger til å ligge inne i støvsugeren er tilfelle når den ikke er i bruk. Den elektriske ledningen kan sette seg fast og nekter å rikke, og for en potensiell tripping fare. For å reparere ledningen, slik at det igjen spoler, re-engasjere den mekanisme som slynger ledningen rundt en spole inne i støvsugeren. Det finnes noen metoder som du kan bruke for å oppnå dette, med noen husholdning verktøy er alt du trenger.

Du trenger

Lommelykt

Blyant

Dobbeltsidig tape

Phillips gullsmed skrutrekker

smørespray

tørkepapir

Bruksanvisning

Trekk støvsugeren strømledning fra stikkontakten. Grip ledningen noen inches fra hullet i støvsuger som det trekkes inn. Gi en skarp slepebåt på ledningen. Slipp ledning til å engasjere viklemekanismen. Mate ledningen til støvsugeren til pluggen stopper ved hullet.

Fjern støvsugeren pluggen fra stikkontakten. Spill stråle av en lommelykt på hullet der ledningen går inn i støvsugeren. Med fingrene, fjerne løs smuss eller andre forurensninger som stikker inn i hullet. Vind dobbeltsidig tape rundt viskelær enden av en blyant. Plasser blyant, viskelær enden først, inn i sidene av hullet. Vri blyanten klokken som sirkel innsiden av hullet, rundt ledningen, å overholde forurensninger inne til dobbeltsidig tape. Fjern blyant og fjerne det og forurensninger i papirkurven. Gi ledningen en slepebåten til å engasjere viklemekanismen, som vil trekke kabelen inn i støvsugeren.

Trekk støvsugeren strømledning fra stikkontakten. Med en Phillips gullsmed skrutrekker, fjerne skruene fra panelet som omgir hullet at ledningen kommer inn. Trekk panelet av. Spill stråle av en lommelykt inn i rommet panelet dekket slik at du kan se den svingete spolen at ledningen er pakket rundt. Presse en hvilken som helst ledning som henger seg opp mot et innvendig hjørne av kammeret bort fra siden. Fjern eventuelle baller støv eller andre forurensninger med fingrene som er inne i panelet. Rist boks med smørespray i fem sekunder. Plasser den medfølgende plastrør på munnstykket av boksen. Spray en to-sekunders utbrudd av smøring på spolen. Roter spolen mot klokken med fingrene for å løsne ledningen. Spray en annen to-sekunds signal. Sett på panelet og fest skruene. Tørk av ledningen med et papirhåndkle. Grip ledningen noen inches unna formen hullet. Gi ledningen en slepebåt for å engasjere viklemekanismen. Før tråden gjennom fingrene som det går tilbake i støvsugeren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-cord-rewind-i-en-stovsuger/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Pull Cord for persienner Slik reparerer Pull Cord for persienner
  - 阅 0

  Noen ganger kan en trekksnor for en blind blir sittende fast, trenger reparasjon - eller pauser, som krever erstatning. Du kan kjøpe nye ledninger for persiennene fra selskaper over Internett eller på din lokale maskin eller bygg-forsyning butikken.

 • Slik reparerer Pull Cord på en Toro Snøfreser Slik reparerer Pull Cord på en Toro Snøfreser
  - 阅 3

  Toro snøfresere har gassmotorer. Å engasjere motoren og starte snøfreser, trekke deg på en trekksnor. Ledningen kan til slutt bli slitt og bryte. Når dette skjer, vil du ikke lenger være i stand til å starte Toro snøfreser med mindre du erstatte ledn

 • Slik reparerer Pull Cord på en John Deere Push Lawnmower Slik reparerer Pull Cord på en John Deere Push Lawnmower
  - 阅 1

  Få ting er mer frustrerende enn å få motivert til å klippe plenen med John Deere trykk gressklipper og finne at startsnoren er ødelagt, noe som kan skje med normal slitasje. Startsnoren tar mye misbruk når du trekker det igjen og igjen, og det forver