Amopage

Slik reparerer en bil som ikke vil starte eller snu

- Views 0
Advertisement

Slik reparerer en bil som ikke vil starte eller snu


Når du har en bil som ikke vil starte eller snu, som mekanikere kaller en "no starte no sveiv," gjennom de nylige reparasjons poster. Merk Hvis mekaniker erstattet et batteri, batterikabel, dynamo, starter eller noe som ville kreve å koble fra batteriet. I så fall kan det være så enkelt som en løs tilkobling eller en defekt del. Sjekk batteriet med spenningsmåleren først - det bør lese mellom 12,5 og 12,8 volt. Hvis batteriet er forbi sin levetid (48 til 72 måneder), erstatte den.

Du trenger

rags

Sikkerhetsbriller

Bakepulver

Nøkler

Ratchet

Sockets

Diagonal kuttere

multi~~POS=TRUNC

Batterilader

hydrometer

Batteri terminal renere

Floor jack

bukker

startknappen

Batteri terminal (hvis nødvendig)

Batteri (hvis nødvendig)

Starter solenoid (om nødvendig)

Starter (hvis nødvendig)

Svinghjul (hvis nødvendig)

tilkoblinger

Grab terminalene og vri dem for hånd. Kontroller at batteripolene er ikke løs på innleggene. Dårlig forbindelse kan forårsake lav spenning til starteren, og det vil ikke dra motoren rundt. Fjerne den løse terminal ved hjelp av en skrunøkkel, rengjøre noen korrosjon fra terminalen og stolpe med en batteripol renere og stramme klemmen fast til batteripolen med en skrunøkkel.

Sjekk kabelen der den møter terminalen. Hvis det er løs, og det er den type av terminal som klemmer på kabelen, løsne klemmeskruene som holder kabelen til terminalen med en skrunøkkel, trekke kabelen ut, rengjøre kabelen og terminalen med terminal renere, sette inn kabelen mellom klemmen og terminal og stram klemmeskruene med en skiftenøkkel.

Skjær den gamle terminalen av kabelen med diagonale cutters hvis kabelen er slitt eller ødelagt der den møter terminalen og kan ikke strammes; strippe omtrent en tomme av isolasjon av kabelen med de skråstilte knivene, løsne klemmeskruene på den nye terminalen med en skrunøkkel, sette inn kabelen mellom klemmen og terminalen, stram klemmeskruene med en skrunøkkel, å koble terminalen til batteripolen og stram den med en skiftenøkkel.

Sjekk den negative kabelen der den bolter til motoren og ramme for å sørge for at det ikke er løs. Sjekk at den positive kabelen ikke er løs der den kobles til starteren. Hvis noen av disse kablene er løse, kan dette være årsaken til problemet. Stramme dem med en skiftenøkkel eller pipenøkkel.

Starter

Koble fjærklemmen på en av startknappen for ledningene til den batteriterminalen på startsolenoiden og den andre en til kommandoterminal. Trykk på knappen - hvis starteren skrur motoren har solenoid mislyktes. Sett på solenoid eller, hvis det er en del av starteren, erstatte starteren.

Sjekk produsentens spesifikasjoner for hvor mange ampere starteren skal tegne. Koble apparatet og se på lesing som du prøver å starte motoren. Hvis uavgjort er for høyt eller for lavt, skift starteren.

Hev bilen med et gulv jack og støtte det med jack stands. Hvis støyen kommer fra starteren, men motoren er ikke spy, sjekke starteren gear og svinghjulet for skadede eller manglende tenner. Hvis dette er tilfelle, vil starteren eller svinghjulet trenger utskifting.

Hint

Bilbatterier inneholder syre.

Bruk alltid vernebriller og hansker når du arbeider med et batteri.

Ikke røyk i nærheten batterier.

Rent batteri korrosjon med et natron lim og stålbørste. Skyll med vann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-bil-som-ikke-vil-starte-eller-snu/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en vaskemaskin som ikke vil Agitere eller Spin
  - 阅 0

  Vaskemaskiner, uavhengig av merkenavn, alt fungerer mye det samme. Vann leveres gjennom hjemmet varmtvannsbereder og klærne er gjennomvåt, opphisset, skylles og spunnet. Selv om det er flere komponenter til en vaskemaskin for klær, bare en relativt f

 • Slik reparerer en pumpe som ikke vil slutte å kjøre i en Bosch oppvaskmaskin
  - 阅 0

  En pumpe som ikke vil slutte å kjøre i en Bosch oppvaskmaskin kan gjengi hele apparatet ubrukelig. Pumpen er plassert under skiven skapet, og blir brukt til å pumpe den brukte oppvask ut av apparatet under vaskesyklusen. En av de enkleste måtene å re

 • Slik reparerer en vaskemaskin som ikke vil spinne Slik reparerer en vaskemaskin som ikke vil spinne
  - 阅 0

  Vaskemaskin problemer er svært frustrerende, som de gjør vaske klær raskt og enkelt. Et av de vanlige problemer med vaskemaskiner, er imidlertid at de ikke vil spinne. Vanligvis er dette forårsaket av et problem som lett kan fikses, men andre ganger