Amopage

Slik reparerer en bil Gas Tank Float

- Views 0
Advertisement

Kjøretøyet er en moderne vidunder av teknologi og mekanikk. De fleste bildeler har blitt drastisk redesignet siden dagene av Henry Fords Model T. Bilen drivstofftanken har vært relativt uendret, though. Den inneholder fortsatt et drivstoff senderenheten som bruker en dupp mekanisme for å formidle drivstoffnivå informasjon til en måler i dashbordet. Disse flyter er laget for å vare bilens levetid. Til tross for design og produsentens beste hensikt, gjør flyter noen ganger slites ut og må byttes ut.

Du trenger

Flat skrutrekker

Hammer

Åpne skiftnøkkel

Utskifting bensintank senderenheten

Bruksanvisning

 • 1

Koble fra bilens batteri. Fjern den negative siden batterikabelen ved å løsne festeskruen med en skiftenøkkel og vri kabelfri med hånden.

2

Expose drivstoff senderenheten. Senderenheten er plassert i toppen av bilens bensintank. Du får tilgang til drivstoff senderenheten gjennom en åpning under baksetet. Fjern det bakre sete bunnen ved å skyve setet ned og mot baksiden av kjøretøyet. Du vil føle setet spor pop fri fra fjellet

3

Trekk setet opp og ut av bilen og sitte den til side. Ta av tilgangsåpningen dekselet ved å trekke teppet tilbake utsette kjøretøygulvet. Fjern festeskruene med en skrutrekker. Ta av dekselet og sett det til side. Du vil se drivstofftanken senderenheten holderen på toppen av tanken.

4

Fjern senderenheten. Koble ledningsnettet fra tilkoblingen på senderenheten og sett den til side. Fjern boltene på senderenheten med en skiftenøkkel. Hvis bilen er utstyrt med en skrue-on type holderen, plasserer du en skrutrekker i et av sporene i låseringen og slå forsiktig med en hammer i mot klokka. Når løs, fjerne senderenheten fra tanken. Flottøren er koblet til en lang trådlignende spak, at du må slange enheten ut av tanken på vinkler.

5

Sett på senderenheten. Skyv den nye senderenheten inn i tanken. Du må kanskje slange det inn i tanken ved forskjellige vinkler til den er helt på plass. Monter i motsatt rekkefølge.

Hint

Bruk en messing eller aluminium skrutrekker til å arbeide på drivstofftanken hvis den er tilgjengelig. Dette vil redusere potensialet for gnister.

Bruk aldri varme for å løsne en fast bolt eller skrue på en drivstofftank. Død eller alvorlig skade kan oppstå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-bil-gas-tank-float/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Rusty Gas Tank
  - 阅 0

  Gjenopprette en bil innebærer gjøre om alle deler av kjøretøyet, inkludert gasstanken. Mange ganger, gamle biler har rustne gasstanker som ikke synes å være salvageable. Heldigvis finnes det mange restaurering teknologier der ute for å gjøre den gaml

 • Slik reparerer en polypropylen Gas Tank Slik reparerer en polypropylen Gas Tank
  - 阅 0

  Du kan ikke reparere en skadet polypropylen gasstank med epoxy eller en plast tank reparasjonssett, fordi bensin raskt vil oppløse epoxy og lekkasjen vil dukke opp igjen. Polypropylen er et termoplastisk, noe som betyr at man kan bruke varme for å sm

 • Slik reparerer en Plastic Gas Tank på en Weedeater
  - 阅 0

  En weedeater er en moderne oppfinnelse som gjør verftet vedlikehold enklere å gjøre. Oppgaver fra trimming rundt trær og andre elementer til kanter gangveier har blitt gjengitt nesten uanstrengt med bruk av weedeater. En gassdrevet weedeater dem innb