Amopage

Slik reparerer en Attic Stige Spring

- Views 14
Advertisement

Slik reparerer en Attic Stige Spring


Et loft trapp --- som faktisk er mer av en stige --- er en ganske enkel apparat består av en sammenleggbar rekke tiltak knyttet til en dør. Døren vanligvis motvekts til taket med sammenleggbare stål armer og to kraftige fjærer. Hvis fjærene er utslitt, rustne, løs eller ødelagt, er integriteten til hele enheten alvorlig kompromittert og en umiddelbar reparasjon er nødvendig. Reparasjonen er svært enkel, i mange tilfeller bare krever en skiftenøkkel eller skrutrekker og en partner.

Du trenger

arbeids~~POS=TRUNC hansker~~POS=HEADCOMP

Utskifting fjæren (e)

Wrench

Skrujern

Bruksanvisning

 • 1

Klatre opp på loftet. Fjærene er mest avslappet når loftet stigen er i sammenslått stilling. Hvis fjærene er i dårlig form, kan det være lurt å bruke en gardintrapp i stedet for på loftet stige til å klatre opp.

2

Slå på loftet døren når du og partneren din er på loftet. Inspiser klemmer dørhengsel der fjærer festes til loftet dørkarmen. Hvis de er løse, stramme dem opp så mye som mulig, ved hjelp av enten en skiftenøkkel eller skrutrekker (avhengig av loftet stigen modellens vedleggstype).

3

Ta på arbeids hanskene og hente en av kildene i midten. Trekk mot hver ende av våren. Mens du drar, har partneren din bruke skrutrekker for å trekke hekta enden av fjæren forsiktig ut av ringen den er koblet til. Gjenta dette trinnet for den andre våren hvis begge må erstatte.

4

Ta den nye fjæren (e) og koble den ene enden til ringen på hakeparentes slutt. Trekk i motsatt ende, slik at du er i stand til å hekte den på folding metall arm. Gjenta for den andre siden hvis det er nødvendig. Din loftet stigen bør avbalanseres på nytt, akkurat som om det var nytt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-en-attic-stige-spring/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Attic Stige Slik reparerer en Attic Stige
  - 阅 4

  Mange boliger er bygget med praktisk lagringsplass, enten i form av en kjeller eller loft. Tilgangen til et loft er oftest bygget med et tilgangspanel dør og et sett med folding tretrapper. Over tid loftet stigen kan bli slitt, spesielt rundt trinnen

 • Slik reparerer en Cartridge tappekran Slik reparerer en Cartridge tappekran
  - 阅 4

  Moderne patron kraner har en lett utskiftbare indre patron som huser kranen bevegelige deler. Drypp og lekkasjer kan ofte bli stoppet ved å skifte patronen. Du trenger Vann Valve Patroner rene Rags Tang skrutrekker Sets Bruksanvisning Slå av vannet p

 • Slik reparerer Spring-hengslet Brille Rammer
  - 阅 4

  Hvis du er lei av cockeyed verdensbilde som følger med skyve briller syndrom, samle noen vanlige husholdningsartikler og returnere din visjon til det normale. Reparasjon fjær hengslet brilleinnfatningen rammer kan koste mindre enn å ta brillene til e