Amopage

Slik Rengjør støv ut av en elektrisk varmer

- Views 3
Advertisement

Slik Rengjør støv ut av en elektrisk varmer


CSA Group (csagroup.org) rapporterer at elektriske varmeovner bør rengjøres for støv og rusk akkumulering på en jevnlig basis. Å ikke gjøre dette kan begrense luftstrømmen, og muligens starte en brann. Støv som ikke er fjernet fra en elektrisk varmeovn kan også hindre elektrisk varmeovn fra å fungere på topp ytelse.

Du trenger

Skrujern

vakuum~~POS=TRUNC

Vacuum penselverktøyet

myk klut

mikrofiberklut

Microfiber støvkost

All-formål renere

Bruksanvisning

Slå av elektriske varmeapparatet. Elektriske varmeovner kan bli ekstremt varmt å ta på, så før rengjøring eller dusting, bør de alltid være slått av. Bare slå på bryteren til av-stilling, og la varme tid til å kjøle seg ned.

Ta av dekselet. Hvis din kilde til elektrisk varme er baseboard elektrisk varme, må dekselet fjernes for full tilgang når støvtørking. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som fester det eller, hvis det ikke er noen skruer, bare trekke opp og ut for å løfte det av.

Fjern støv buildup med vakuum. Kjør vakuum pensel verktøyet forsiktig over metall finnene på elektrisk varmeovn for å suge opp støvet. Hvis det er støv fanget der vakuum børste ikke kan nå, kan en microfiber støvkost være nyttig.

Rent og støv elektrisk varmekilde dekselet med en myk klut. Et allsidig renere kan også brukes til å fjerne gjenstridig smuss. Sett på lokket når rengjøringen er fullført.

Bruk en microfiber støvkost å rengjøre støv ut av en oljefylt elektrisk ovn. Disse ovnene er vanligvis frittstående enheter som krever lite vedlikehold. Hvis enheten blir støvete, kan utvendig tørkes ren med en mikrofiberklut eller støvkost. Din støvsuger pensel verktøyet vil også gjøre en super jobb med å fjerne støv.

Hint

For standard vannfylte elektriske ovner, bør de samme rengjøring og støvtørking instruksjoner følges som de oljefylte elektriske varmeovner. Hvis noen av finnene på innsiden av elektrisk varmeovn er bøyd, kan du bruke nebbtang til å omplassere dem.

Husk at vann og elektrisk er en farlig kombinasjon. Aldri spray vann eller rengjøringsmidler formler direkte på finnene eller spoler av elektrisk varmeovn. Husk at elektrisk ovn bør alltid være fri for alle hindringer. Gardiner, bør sengetøy og rot holdes på trygg avstand for å hindre muligheten for brann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-rengjor-stov-ut-av-en-elektrisk-varmer/ "

相关文章!
 • Slik Rengjør støv ut av en Amana kjøleskap
  - 阅 0

  Over tid kjøleskap bygge opp skitt og støv, som kan hindre ytelsen og øke energibruken. En støvete kjøleskapet må jobbe mye hardere for å kjøle seg ned. Rengjør kjøleskapet utvendig med en støvsuger og bruke mild såpevann på interiøret. Amana anbefal

 • Hvordan rengjøre en glassplate på en elektrisk komfyr Hvordan rengjøre en glassplate på en elektrisk komfyr
  - 阅 0

  Glass topp elektrisk komfyrer gi kjøkkenet et ryddig, rent utseende. De har ikke skjemmende dryppe panner og brennere, og de koker med jevn varme. Selv om de ikke kan kreve den dype rengjøring som gass eller spiral elektriske komfyrer gjør, gjør de t

 • Hvordan spare penger ved hjelp av elektriske varme Hvordan spare penger ved hjelp av elektriske varme
  - 阅 2

  Hjelp lommeboken og miljøet ved å bruke elektrisk varme klokt. Om vinteren kan du tillegger så mye som 30 prosent av strømregningen kommer fra innsatsen du tar for å varme opp boligen din. Ved å endre måten du varme opp boligen din og bevare det, kan