Amopage

Slik rapporterer Workman Comp Bedrageri

- Views 0
Advertisement

Hvis noen blir skadet mens på jobb, og er ute av stand til å vende tilbake til arbeidet, så arbeiderens kompensasjon forsikring, ofte kalt arbeider komp, hjelper det arbeidstaker. Workman komp er ment å brukes kun av arbeidere som virkelig ikke kan gå tilbake til å arbeide på grunn av en medisinsk tilstand; Men noen arbeidere gjør krav på dem når de ikke må. Hvis du vet om en arbeidstaker å begå svindel, kan du enkelt rapportere henne til de rette myndigheter.

Bruksanvisning

Samle detaljer om mistanke om svindel. Du må vite navnet og adressen til personen du mistenker for workman komp svindel. Du må også kjenne sin arbeidsgiver på tidspunktet for skaden, dato for skaden og noen detaljer om skaden.

Finn din Department of Labor nettsted. The Department of Labor for hver stat har en nettside som du kan få tilgang til å rapportere workman komp svindel. Noen stater tillater deg å sende rapporten på nettet, men andre har skjemaer for deg å skrive ut og sende inn til sitt kontor. I noen tilfeller statens Department of Labor nettstedet kan henvise deg til et telefonnummer for å ringe for å rapportere svindel, for eksempel i Tennessee. Hvis du foretrekker det, kan du også besøke selve kontoret til statens Department of Labor for å få den nødvendige skjema å fylle ut for å rapportere workman komp svindel.

Forbered svindel form. Du må fullføre arbeider komp svindel skjema for statens Department of Labor. Hver stat har en annen form, men de hver be om detaljene i svindel. Dette betyr at du må ta all informasjonen du har samlet om svindel og liste detaljene i skjemaet. Du kan legge ved flere sider hvis nødvendig.

Bestem om du ønsker å bli kontaktet om svindel. På bunnen av svindel danne vil du bli bedt om å oppgi kontaktinformasjon, men du trenger ikke å gi det hvis du ikke vil. Din kontaktinformasjon vil bli behandlet konfidensielt.

Send inn skjema til staten Department of Labor. Hvis du ikke sender inn skjemaet på nettet, må du sende inn skjemaet til statens Department of Labor. Det vil være en postadresse oppført på skjemaet for deg å bruke. Når du sender inn ditt svindel meldeskjema Department of Labor i staten vil undersøke svindel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-rapporterer-workman-comp-bedrageri/ "

相关文章!
 • Slik rapporterer svindel eller bedrageri Slik rapporterer svindel eller bedrageri
  - 阅 0

  Når du oppdager en svindel eller bedrageri, kan det hende du føler at du har et ansvar for å la noen vite om det. Rapportering svindel eller bedrageri til de aktuelle partene kan stoppe forbrytelser før de skjer og kan redde mennesker i samfunnet fra

 • Hvordan Få betalt for en Workman Comp Injury
  - 阅 0

  Hvis du noen gang skadet på jobb, er du sannsynligvis rett til erstatning for skade, medisinske regninger og tapt lønn. Ved å bo rolig og reagere raskt, kan du spare deg mye frustrasjon og tid og raskere motta kompensasjon for skaden din. Du trenger

 • Slik rapporterer Elder Abuse
  - 阅 0

  Slik rapporterer Elder Abuse. Eldre misbruk er en bredt definert begrep som refererer til flere typer overgrep som hjelpeløse pensjonister lider i hendene på de som belastes med deres omsorg. Eldre misbruk kan inkludere isolerte tilfeller av misbruk