Amopage

Slik pakker du ut Essential Pine Tree Oil

- Views 0
Advertisement

Slik pakker du ut Essential Pine Tree Oil


Trekke essensielle furu olje er en enkel prosess. Hjemmelaget furu essensielle oljen kan brukes i å lage såper, kremer, lys og mer. Når du gjør din egen essensielle oljer, du ikke bare spare penger ved å eliminere behovet for å kjøpe kostbare butikken kjøpte oljer, men også sørge for at oljen du bruker i din hjemmelagde produkter er ferske og av høyeste kvalitet.

Du trenger

1/2 kopp mandelolje

2 til 3 kopper furu tre nåler

Stor-munn krukke med lokk

Morter

Cheesecloth eller finmasket bomull gasbind

Mørk lagring flaske med lokk

Bruksanvisning

Høste friske furu nåler fra furu av ditt valg. Ikke bruk gamle furu nåler som allerede har falt til bakken, da disse er mer sannsynlig å forme og ødelegge essensielle olje.

Rengjør furu nåler med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel såpe for å fjerne eventuelle forurensninger som kan være på overflaten. For å rengjøre nåler, fylle en container eller vask med varmt såpevann. Plasser nåler inn vasken og forsiktig swish rundt for å fjerne skitt. Tapp vannet fra beholderen eller vask og skyll nålene godt med rent vann.

Plasser barnåler på et lag med tørkepapir for å tørke. Blot nålene med ekstra papirhåndklær for å fjerne all fuktighet fra overflaten.

Plasser åler inn i morter og forsiktig knuse bladene. Hvis du bruker en liten stampe, knuse nålene i flere omganger før alle nålene er ferdig.

Hell mandelolje inn i stor munn glasskrukke. Legg alle de barnåler til glasset. Cap glasset tett og rist å belegge åler med den søte mandelolje.

Oppbevar glasset i et varmt rom med en temperatur på minst 75 grader Fahrenheit, vekk fra direkte sollys.

Rist glasset i det minst én gang daglig i minst en uke. Etter en uke, lagre glasset på et mørkt sted, og la furu essensielle oljen til alder i 10 til 14 dager. Ikke rist glasset i denne perioden.

Fjern oljen fra mørkt sted, riste, og sil oljen gjennom et stykke cheesecloth eller finmasket bomull gasbind. Klem gasbind å tappe så mye av furu essensielle oljen ut som mulig.

Oppbevar den hjemmelagde furu eterisk olje i en mørk flaske med en lufttett lokk for å hjelpe det forbli så fersk som mulig og unngå risiko for forurensning.

Hint

Eksperimenter med forskjellige furu arter for en rekke furu olje dufter.

Bruk ikke-parfymert carrier olje som aprikoskjerneolje, grapeseed olje eller safflower olje hvis du ikke klarer å finne mandelolje.

Må ikke svelges hjemmelagde essensielle oljer.

Ikke bruk furunåler som viser tegn på sykdom.

Kast furu eterisk olje etter 10 til 12 måneder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-pakker-du-ut-essential-pine-tree-oil/ "

相关文章!
 • Bruk av Pine Tree Oil Bruk av Pine Tree Oil
  - 阅 1

  Pine tree olje kommer i furu nåler, pinjekjerner eller frø og kongler. Oljen kan fungere som et desinfeksjonsmiddel, en smertestillende, stressavlastning og insektmiddel. Imidlertid kan inntak av furu olje forårsake alvorlige nyreskader. Folk med nyr

 • Slik pakker du ut Essential Oil Bruk Aceton Slik pakker du ut Essential Oil Bruk Aceton
  - 阅 0

  Å gjøre du eier essensielle oljer er mulig og relativt enkelt, selv om det riktige oppløsningsmiddel og fremgangsmåte for å ekstrahere oljen som er nødvendig for en vellykket batch. Mens det kan ta praksis for å få den eksakte kvaliteten på eterisk o

 • Slik pakker du ut Essential Oil Bruke butan
  - 阅 0

  Det er mange måter å trekke ut essensielle oljen fra plantematerialer. En rask og enkel måte å gjøre dette på er å bruke butan. Butan brister celleveggene i plantemateriale, frigjør de essensielle oljer. Når butan fordamper (som den gjør ved romtempe