Amopage

Slik oppgraderer RAM på en Toshiba Satellite

- Views 0
Advertisement

Jo mer RAM en datamaskin har å operere, jo bedre vil det fungere. RAM er viktig for å kjøre minnekrevende programmer, for eksempel foto, video-redigering programvare. Oppgradering av RAM på en Toshiba Satellite er ikke en vanskelig prosess, og ved å gjøre det selv, kan du spare litt penger. De viktigste tingene å huske på når du oppgraderer RAM på en Toshiba Satellite er at du får riktig minnetype og du forhindre statisk elektrisitet buildup mens du utfører operasjonen.

Du trenger

Phillips skrujern

Anti-statisk armbånd

ekstra RAM

Bruksanvisning

Slå din Toshiba Satellite. Koble den fra veggen. Slå av maskinen og ta ut batteriet.

Lokal deksel RAM kammer, som vanligvis er plassert et eller annet sted i midten av undersiden, og er omtrent 4 x 4 inches. Skru av RAM dekselskruen med en skrutrekker og satt til side.

Jord deg selv ved å berøre en metallgjenstand. Dette vil frigjøre eventuell statisk elektrisitet bygget opp i kroppen din, noe som kan skade databrikker og komponenter. Du kan også bruke et antistatisk armbånd mens du arbeider.

Fjern RAM-modulene hvis nødvendig. Dette er mest sannsynlig hvis du oppgraderer dagens RAM kapasitet med en større RAM-brikke. Trykk fingrene på klipsene på hver side av brikken til pop den ut av stikkontakten. Trekk brikken ut av RAM rommet, holder det ved sidene av kretskortet i stedet for på brikken.

Sett nye RAM-modulen i sporet. Juster RAM-modulen, slik at hakket på linje med tappen på den side av kontakten. Senk modulen i sporet. Trykk på plass med fingrene.

Sett dekslet RAM rommet. Sett inn skruen og stram.

Bytt ut batteriet og fest med låsen. Plugg Toshiba Satellite laptop igjen og oppstart av systemet. Den oppgraderte RAM skal gjenkjennes automatisk.

Hint

Pass på å kjøpe den anbefalte minnetype for din Toshiba Satellite laptop. Rådfør deg med brukerveiledningen for anbefalte typer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-oppgraderer-ram-pa-en-toshiba-satellite/ "

相关文章!
 • Slik oppgraderer CPU i en Toshiba Satellite Slik oppgraderer CPU i en Toshiba Satellite
  - 阅 0

  Mange bærbare datamaskiner lider av å være underpowered, men å kjøpe en ny en kan være dyrt. Oppgraderinger kan være en måte å øke din bærbare ytelse når du er på et budsjett. Mens laptop endring kan være vanskelig, er det noen enkle skritt for å gjø

 • Hvordan oppgradere minne på en Toshiba Satellite
  - 阅 13

  Oppgradering av minne (RAM) på en bærbar datamaskin er et nødvendig skritt for personer som har vokst seg for tilgjengelig plass eller rett og slett tenkt å en gang nedover veien. Mens det er elektronikk butikker som kan installere ekstra minne for d

 • Slik fjerner tastaturet i en Toshiba Satellite laptop Slik fjerner tastaturet i en Toshiba Satellite laptop
  - 阅 0

  En rekke eller problemer kan plage din Toshiba Satellite laptop-tastatur som kan føre til ytelsesproblemer som krever en komplett tastatur erstatning. Heldigvis trenger du ikke noen tidligere erfaring med tastatur maskinvare eller datamaskiner for å