Amopage

Slik leser du en kvittering i Yahoo e-post

- Views 0
Advertisement

Slik leser du en kvittering i Yahoo e-post


En måte å kontrollere hvorvidt en e-postmelding er mottatt er å generere en lesebekreftelse. Ved å generere en lesebekreftelse forespørsel, når mottakeren epost åpner e-postmeldingen vil du umiddelbart motta en kvittering varsel. Du kan lese kvitteringen for å se klokkeslett og dato den enkelte åpnet e-postmeldingen. Hvis du bruker Yahoo! e-post, er det ingen funksjon i den elektroniske postprogram som vil tillate deg å lese e-postkvitteringer. Men du kan omgå dette mindre formalitet ved å sette opp din Yahoo! Mail-kontoen i ditt eget e-postprogram.

Bruksanvisning

Sett opp din Yahoo! e-postkonto i Outlook Express e-postprogram som er på datamaskinen. Slik setter du opp din Yahoo! e-postkonto, klikker du på "Verktøy> Kontoer" fra Outlook Express menylinjen. Klikk på "Legg til" under "Mail" fanen. Du kan deretter fullføre installasjonsveiviseren for å sette opp din Yahoo! Mail. Du trenger din Yahoo! e-postadresse og passord, og serverinnstillingene Yahoo! Mail under for å fullføre installasjonsveiviseren.

Innkommende e-posttjener: pop.mail.yahoo.com
Utgående e-posttjener: smtp.mail.yahoo.com

Logg inn på din Yahoo e-postkonto via Outlook Express-programmet. Klikk på "Create Mail" for å opprette en ny e-postmelding.

Komponer din e-postmelding ved å skrive inn mottakerens e-postadresse i "Til" -feltet. Skriv inn et "Subject". Skriv inn meldingen i "Body" -delen.

Klikk på "Options" -knappen på Outlook Express verktøylinjen. Velg "Meldingsalternativer." Sett en hake i boksen merket "Be om leveringsbekreftelse for denne meldingen." Klikk på "Close" for å lukke meldingsalternativer vinduet.

Hvis du ønsker å generere en lesebekreftelse for alle e-postmeldingene du sender, velger du "Verktøy" fra Outlook Express menylinjen. Velg "Valg> Receipts". Velg alternativet som er merket "Be om en lesebekreftelse for alle sendte meldinger." Klikk "OK" for å lagre kvitterings alternativer.

Klikk på "Send" for å sende din Yahoo! melding. Når mottakeren åpner e-postmeldingen som du sendte til henne, vil en kvittering bli generert i Outlook Express innboksen. Les kvitteringen for å se dato og klokkeslett e-postmeldingen ble åpnet.

Hint

Når du mottar lesebekreftelse, betyr det ikke at e-postmeldingen ble faktisk lese. Det betyr bare at meldingen ble åpnet av mottakeren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-leser-du-en-kvittering-i-yahoo-e-post/ "

相关文章!
 • Slik leser du en kvittering på Mac Mail Slik leser du en kvittering på Mac Mail
  - 阅 0

  Mac OS X-operativsystemet, som kjører på alle Apple stasjonære og bærbare datamaskiner, omfatter en e-post program ofte referert til som Mac Mail. Noen e-postleverandører støtter en tjeneste kalt lesebekreftelser, som varsler brukerne når folk åpner

 • Slik leser du en kvittering på Android
  - 阅 0

  Android operativsystem støtter to typer kvitteringer for multimedia og tekstmeldinger. leveringsrapporter funksjonen er tilgjengelig for begge typer meldinger. Det sender deg en bekreftelsesmelding når den andre personens håndsett mottar meldingen. l

 • Slik leser du en stoppeklokke Slik leser du en stoppeklokke
  - 阅 1

  Det finnes to hovedtyper av stoppeklokker, den tradisjonelle ikke-digital klokke med en stor hånd som sirkler klokke med urviseren og mer moderne digitale klokker som vanligvis viser avlesning ganger opptil en hundredeler av et sekund. Avhengig av hv