Amopage

Slik lader en Dell laptop-batteri

- Views 0
Advertisement

Bærbare datamaskiner er viktige verktøy i dagens samfunn, noe som gjør skikkelig vare på dem viktig. En av de viktigste komponentene i en bærbar PC er batteriet. Her vil du lære hvordan du kan lade et batteri til bærbar Dell, slik at den gir timer med bærbar bruk.

Du trenger

Dell laptop med batteri satt inn

Kompatibel laptop strømkabelen (ofte følger med laptop)

Strømuttak

Bruksanvisning

Plasser den bærbare datamaskinen på et rent og jevnt underlag, i nærheten av stikkontakten du skal bruke.

Undersøk laptop strømkabelen og identifisere den enden som ser ut som en kraft spiss for et strømuttak. Ta denne enden og koble den til strømuttaket du bruker.

Se på baksiden av Dell laptop og lokalisere hvor den bærbare strømkabelen blir plugget i. Dette vil være et lite sirkulært hull, ca 1/4 tommers i diameter. Ta den andre enden av den bærbare datamaskinen strømkabelen og koble den inn i dette hullet.

Lad laptop-batteri Dell ved å la den bærbare strømkabelen er plugget i stikkontakten og Dell laptop. Tid for å fullade et batteri vil variere, basert på hvor mye strøm batteriet har i dag.

Kontroller strømnivå på laptop batteriet ved å løfte forsiktig opp Dell laptop og trykke på knappen på bunnen av Dell laptop, som viser en batteriikonet. Null til seks grønt lys vises, viser gjeldende effektnivå av laptop-batteri. Dette viser et utvalg av kraft fra null lys, noe som betyr tom, til seks lamper, som betyr fullstendig.

Koble den bærbare strømkabelen fra Dell laptop når de grønne lysene på bunnen av den bærbare datamaskinen viser fullt batteri.

Hint

Dell laptop kan lades mens den er på eller av.

Bare delvis lading en laptop-batteri kan senke mengden strøm som det kan holde i fremtiden. Sørg for å bare bruke en Dell laptop strømkabel som er godkjent av Dell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-lader-en-dell-laptop-batteri/ "

相关文章!
 • Slik lader en Compaq laptop-batteri Slik lader en Compaq laptop-batteri
  - 阅 0

  Compaq, tidligere en uavhengig datamaskinprodusenten, er en linje av dataprodukter selges av Hewlett-Packard. Compaq bærbare datamaskiner er vanligvis på den nedre enden av prisen spekteret, og er populære blant forbrukerne ved å tilby en billig inng

 • Slik lader en Toshiba laptop batteri
  - 阅 0

  Toshiba bærbar datamaskin batteri ikke har en uendelig ladekapasitet. Av og til batteriets lithium-ion celler vil utarme. Du må da lade dem hvis du ønsker å fortsette å operere den bærbare datamaskinen på batteristrøm. Alt av utstyr du trenger for å

 • Slik lader en Dell bærbar PC
  - 阅 0

  Grunnen Dell bærbare datamaskiner er så praktisk og bærbare er batteriet som driver data hvor det går. Hvor lenge batteriet kan vare kan variere, avhengig av modell. Dell har en strømadapter ladekabel med hver laptop kjøpet, slik at brukerne enkelt k