Amopage

Slik kopierer beskytte et nettsted

- Views 0
Advertisement

Slik kopierer beskytte et nettsted


Alle som har et nettsted vet at det å beskytte din intellektuelle har alltid vært en viktig sak. Men på grunn av den åpne naturen av Internett, beskytter din online-innhold kan være en svært vanskelig oppgave å utføre. Uten de riktige beskyttelse satt på plass, kan nesten hvem som helst kopiere innholdet ditt på nettet og bruke det uten din tillatelse eller viten uten å bli fanget. Som et resultat, må du være flittig og proaktiv i å ta betydelige tiltak for å beskytte åndsverk.

Bruksanvisning

Krypter din nettside med et domene lås som vil sørge for at bildene som brukes på nettstedet ditt ikke kan overføres til en annen web-domene. Du kan få domene lock tjenester gjennom ulike selskaper som Copysafe og Copyscape.

Legg opphavsrettsmeldinger på bunnteksten på hver side av nettstedet ditt. Å ha en opphavsrett insignia viser alle dine besøkende at du er seriøs om å beskytte åndsverk. Følgelig vil de som kan bli fristet til å plagiere ditt arbeid tenke to ganger.

Inkluder en Javascript-kode i ditt nettsted kalt "nei høyreklikk 'script. Dette er en flott funksjon som vil deaktivere høyreklikk-funksjonen på ditt nettsted. Som et resultat, vil ikke brukerne kunne stjele noen form for innhold fra nettsiden.

Beskytt ditt nettsted ved hjelp av programvare som heter CopysEntry. Denne programvaren overvåker hele nettet regelmessig for plagiat. CopysEntry vil umiddelbart varsle deg når det fanger noe som ligner på innholdet på nettstedet ditt.

Legg digitale vannmerker eller signaturer i bildene på nettstedet. Selv om de fleste nettsteder foretrekker en liten signatur i bunnteksten på bildene, digitale vannmerker er en relativt ny teknologi som kan beskytte bildene uten å ødelegge brukeropplevelsen. Disse vannmerker er usynlig for en blotte øye, men de kan hentes eller endres ved hjelp av et vannmerke leser.

Installer Weblock Pro på ditt nettsted. Weblock Pro hjelper med å beskytte kildekoden på nettsiden. Beskytte kildekoden på nettsiden er svært nyttig i beskyttelse mot profesjonelle hackere som bruker vis kilde kommandoen i nettleseren for å undersøke hver eneste element av nettstedet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-kopierer-beskytte-et-nettsted/ "

相关文章!
 • Slik kopierer beskytte en data-CD Slik kopierer beskytte en data-CD
  - 阅 0

  En kopibeskyttelse programvare er nyttig hvis data-CD inneholder verdifulle filer som du ikke vil duplisert. Det utgangspunktet "låser" på CD, slik at ingen andre bruker vil være i stand til å kopiere innholdet på CD-en. Siden Windows-operativsy

 • Slik kopierer beskytte en lyd-CD Slik kopierer beskytte en lyd-CD
  - 阅 0

  Hvis du er en musiker som skaper tilpassede lyd-CDer, er du sannsynligvis bekymret for piratkopiering, som er et stort problem for opptak kunstnere. Hvis en CD har ingen kopibeskyttelse kryptert på det, så alle kan rippe CD og sette musikken på et fi

 • Slik kopierer beskytte et papirdokument Slik kopierer beskytte et papirdokument
  - 阅 0

  Det er mange sikkerhetstiltak som programvare og medieselskaper bruker for å hindre folk fra å kopiere deres produkter. Dessverre er det ikke mange muligheter for å beskytte papirdokumenter. Den enkleste måten å hindre noen fra å lage nøyaktige kopie