Amopage

Slik kopierer beskytte en data-CD

- Views 0
Advertisement

Slik kopierer beskytte en data-CD


En kopibeskyttelse programvare er nyttig hvis data-CD inneholder verdifulle filer som du ikke vil duplisert. Det utgangspunktet "låser" på CD, slik at ingen andre bruker vil være i stand til å kopiere innholdet på CD-en. Siden Windows-operativsystemet ikke kommer forhåndsinstallert med et program som tilbyr kopibeskyttelse for en optisk media, må du laste ned og installere en programvare som vil gjøre det for deg.

Bruksanvisning

Brenne data på CD. Å brenne, kopiere filene fra deres plassering og lim den inn i CD-stasjonen finnes i "Min datamaskin". Klikk på "Skriv filer til CD" og følg instruksjonene på skjermen i "CD brenningsveiviseren." Hvis du allerede har brent dataene på CD, hoppe over dette trinnet.

Søk etter en kopibeskyttelse programvare over Internett. Noen av disse programmene er gratis, mens andre vil kreve at du betaler for et gebyr før du kan laste dem ned (se Resource liste).

Lagre programvaren og installere den på datamaskinen. Start maskinen på nytt hvis det er nødvendig.

Start programmet og bla plasseringen av CD. Se etter et alternativ som lar deg "kryptere filer," eller noe lignende. Velg "Copy Protect", eller noe lignende, for å starte prosessen kopibeskyttelse.

Løs ut CD fra den optiske stasjonen og sett den inn igjen. Klikk på "Min datamaskin", og velg deretter CD-stasjonen. Sjekk om du kan kopiere filer som er lagret på CD. Hvis du ikke kan eller datamaskinen ber om at CD-en er kopibeskyttet, så prosessen kopibeskyttelse var vellykket.

Hint

Noen betalte kopibeskyttelse programvare kan tillate deg å laste ned installasjonsprogrammet og bruke gratis prøveversjon. Dra nytte av dette og kopiere beskytte CD.

Kontroller at CD-ROM er utstyrt med en "brennende" eller "skrive" -funksjonen. Ellers vil kopibeskyttelse ikke bli vellykket.

Se i brukerhåndboken for kopibeskyttelse programvaren du installerte for spesifikke instruksjoner.

Merk at kopiere beskytte en CD gir ikke idiotsikre gjerder, så er det CD-ripping programvare som kan dekryptere eller bryte gjennom kopibeskyttelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-kopierer-beskytte-en-data-cd/ "

相关文章!
 • Slik kopierer beskytte en lyd-CD Slik kopierer beskytte en lyd-CD
  - 阅 0

  Hvis du er en musiker som skaper tilpassede lyd-CDer, er du sannsynligvis bekymret for piratkopiering, som er et stort problem for opptak kunstnere. Hvis en CD har ingen kopibeskyttelse kryptert på det, så alle kan rippe CD og sette musikken på et fi

 • Slik kopierer beskytte et nettsted Slik kopierer beskytte et nettsted
  - 阅 0

  Alle som har et nettsted vet at det å beskytte din intellektuelle har alltid vært en viktig sak. Men på grunn av den åpne naturen av Internett, beskytter din online-innhold kan være en svært vanskelig oppgave å utføre. Uten de riktige beskyttelse sat

 • Slik kopierer beskytte et papirdokument Slik kopierer beskytte et papirdokument
  - 阅 0

  Det er mange sikkerhetstiltak som programvare og medieselskaper bruker for å hindre folk fra å kopiere deres produkter. Dessverre er det ikke mange muligheter for å beskytte papirdokumenter. Den enkleste måten å hindre noen fra å lage nøyaktige kopie