Amopage

Slik konverterer Tangenter til Degrees

- Views 0
Advertisement

Slik konverterer Tangenter til Degrees


Tangenten har mange praktiske bruksområder i fysikk, Kalkulus og Engineering, for ikke å nevne dens betydning i forståelsen grunnleggende begreper i geometri. Tangenten er definert som stige / løpe eller y / x. I rettvinklede trekanter, er det ofte betegnet ved måling av motsatt / tilstøtende. Her er hvordan å konvertere tangenter til grader.

Du trenger

Blyant

Papir

Kalkulator med trigonometriske funksjoner

Trig tabellen (valgfritt)

Bruksanvisning

Finne ut tangenten hvis du ikke allerede vet det. Med en rettvinklet trekant, er tangens til en ukjent vinkel i radianer kommer til å være motsatt / tilstøtende. For eksempel, hvis du har en trekant med hypotenus = 2, på motsatt side = 1, som grenser = 1,732, ville ligningen være 1 / 1,732 = 0,577. Så din tangent ville være .577 radianer.

Bruk formelen: Tan [Math symbol theta] = motsatt / tilstøtende (rad). Ved å bruke vårt eksempel Tan [Math symbol theta] =. 577 rad. For å finne ut hvor mange grader det ville være, trenger vi å isolere vinkelmåling, [theta].

Del hver side av Tangent, som vil isolere vinkelmåling. Du skal da ha denne ligningen: [Math symbol theta] = [(opp / adj) rad] / tan. Dette er equivilent å si (opp / adj) (1 / tan). Men fordi 1 / tan er rett og slett den gjensidige av tan, kan vi multiplisere (opp / adj) og tan ^ -1, også kjent som arctangent. På en kalkulator, se etter Atan eller tan ^ -1 knappen. Bruke 0,577 som brunfargen i radianer, ville vi ha .577 tan ^ -1 = 29.985 grader.

Runde til riktig desimal. Dette innebærer vanligvis avrunding til nærmeste grad eller tidel av en grad. For eksempel, hvis du har 29.985 grader, vil du runde opp til 30 grader.

Dobbeltsjekk svaret. Du kan sjekke svaret ved å ta tangens endelige resultat i grader. Dette er skrevet som følger: tan [endelige mål i grader] = ?. Ved hjelp av 30 grader som et eksempel, har du tan 30 = ?, som resulterer i 0,577, som er din opprinnelige antallet i radianer.

Hint

Vær sikker på at du bruker graden modus i kalkulatoren. Det bør være et skilt som viser når du bruker radianer, RAD, men for å teste kalkulatoren, datamaskinen tangens til 45 grader. Skriv Tan 45. Hvis svaret er en, du er i riktig modus. Hvis du får 1,619, du er i Radian-modus.

En god måte å huske hvordan å finne ut trigonometriske funksjoner er med SOHCAHTOA, med H = hypotenusen, A = tilstøtende, O = motsatte, S = sinus, C = cosinus, T = tangent. Husk dette ordtaket: Noen av Harrys barn er sultne, de andre er ikke.

Ikke forveksle arctangent / inverse tangens med cotangens. De er ikke de samme tingene. Cotangens er adj / på motsatt side, og den vinkel hvis tangens er den inverse av tangenten, eller tan ^ -1. Arctangent brukes for å finne vinkelen av en rettvinklet trekant når forholdet "adj / motsatt" er gitt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-tangenter-til-degrees/ "

相关文章!
 • Slik konverterer effekt til Degrees Slik konverterer effekt til Degrees
  - 阅 0

  Materialer varierer i hvordan de påvirkes av energi. Metaller har mange gratis ladningsbærere som vibrerer med varme, så temperaturen raskt stiger. Andre materialer inneholde sterke bånd og ingen frie partikler, så mye energi kan legge dem inn uten å

 • Slik konverterer feltresultater til tekst i Microsoft Word
  - 阅 2

  Slik konverterer feltresultater til tekst i Microsoft Word. Når du setter inn et felt i et Microsoft Word 2003-dokument, vil dette feltet resultat automatisk oppdatere seg selv. For eksempel, hver gang du åpner et dokument med et datofelt, vil datoen

 • Slik konverterer Feet til Meters
  - 阅 1

  Legend tilskriver mange opprinnelse til tiltaket kjent som "fot". "Standard" fot fleste mennesker i USA vet i dag er 12 inches i lengde. Denne standarden ble strengt definert i USA 1. juli 1959, da den amerikanske undersøkelsen Foot bl