Amopage

Slik konverterer Plantegninger til en materialliste

- Views 0
Advertisement

Slik konverterer Plantegninger til en materialliste


Innkjøp materialene selv å bygge en struktur, om et hus, skur eller kontorbygg, kan spare deg for tid og penger i stedet for å ha en entreprenør kjøpe materialer for deg. Selv om du ansette en entreprenør til å fullføre byggingen, kan de legge ekstra avgifter på de materialer som du kan spare ved å kjøpe dem selv. Det finnes programmer som du kan kjøpe, eller web-baserte programmer som du kan bruke på nettet direkte fra en nettside, som tillater deg å beregne materialer fra etasjeplan målinger. Ved hjelp av et program for å beregne dine mål vil tilby en nøyaktig materialer liste som du kan bruke når du kjøper materialer for bygge.

Bruksanvisning

 • 1

Legg inn målene fra din planløsning i egne bokser av programvaren. Programvaren vil be om detaljerte målinger for hvert element, for eksempel gulv, innvendige vegger, yttervegger, vinduer, dører, fasader, tak, trapper og bjelker. Avhengig av størrelsen på bygget, kan dette ta flere timer eller bare noen få minutter.

2

Legg noen ekstra elementer som din bygge omfatter.

3

Gjennomgå oppføringer som du sendte inn i programvaren. Pass på at du ikke har gjort noen feil mens du taster inn din informasjon.

4

Velg alternativet for å opprette en materialliste fra din planløsning.

5

Inspiser materialer listen, og deretter skrive ut en kopi bruker skriveren.

Hint

Før du starter, må du bruke forskjellige farger highlighters å markere områder på din planløsning som går sammen, for eksempel vinduer, for å sikre at du ikke la elementer ut. Bruk en markør for å gå over det uthevede området når du har skrevet det.

Avhengig av programvaren, kan du være i stand til å skape en visuell av plantegningen, og muligens en 3D tenk på din planløsning i tillegg, hvis du ønsker.

Det er mulig å konvertere plantegninger til en materialliste for hånd, kan det imidlertid ta dager eller uker, og du kan gjøre feilvurderinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-plantegninger-til-en-materialliste/ "

相关文章!
 • Slik konverterer feltresultater til tekst i Microsoft Word
  - 阅 2

  Slik konverterer feltresultater til tekst i Microsoft Word. Når du setter inn et felt i et Microsoft Word 2003-dokument, vil dette feltet resultat automatisk oppdatere seg selv. For eksempel, hver gang du åpner et dokument med et datofelt, vil datoen

 • Slik konverterer Feet til Meters
  - 阅 1

  Legend tilskriver mange opprinnelse til tiltaket kjent som "fot". "Standard" fot fleste mennesker i USA vet i dag er 12 inches i lengde. Denne standarden ble strengt definert i USA 1. juli 1959, da den amerikanske undersøkelsen Foot bl

 • Slik konverterer Excel til Access
  - 阅 1

  Slik konverterer Excel til Access. Et Excel-regneark er et flott verktøy for å hjelpe deg med å administrere lister og økonomiske data, men på et tidspunkt kan det være lurt å gjøre mer med regneark enn disse aktivitetene. Microsoft Access kan du bru