Amopage

Slik konverterer PDF til Binary

- Views 16
Advertisement

Konvertere PDF-dokumenter til en kjørbar format kan du dele filens innhold til et bredere publikum. Som PDF-seere ikke nødvendigvis installeres på hver datamaskin, sikrer slike format brukere kan vise den tiltenkte filen uavhengig av systemets nåværende funksjonene. Dessuten er dette spesielt praktisk for datamaskiner med begrenset harddiskkapasitet og / eller brukere med begrenset datakunnskap.

Bruksanvisning

Last ned en av flere tredjeparts verktøy først og fremst utviklet for å konvertere PDF til binær. Kjente eksempler er Apinsoft PDF til EXE Converter, PDF2EXE og Vaysoft PDF til EXE Converter.

Installer programmet ved å følge oppsetts nødvendig instruksjoner. Dette inkluderer å velge en standard installasjonsmappen og eventuelle andre programspesifikke funksjoner.

Start installerte programmet. Klikk på hovedfunksjon eller kommando for å legge til PDF-filen i spørsmålet. Dette er vanligvis oppnås gjennom programmet "Fil" -menyen eller gjennom en knapp "Add Files" eller tilsvarende.

Bla for PDF-filen ved hjelp av den påfølgende dialogen skjermen, og dobbeltklikk for å importere det inn i programmet.

Konvertere filen til et binært format. Avhengig av programmet, gå til "Fil" -menyen, etterfulgt av "Lagre som" eller klikk "Konverter" gjennom de viktigste brukergrensesnittet. I tillegg tilordne en destinasjon eller utskuff. Dette alternativet er tilgjengelig når du klikker "Lagre som" eller før du klikker "Konverter", avhengig av programmets grensesnitt design.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-pdf-til-binary/ "

相关文章!
 • Slik konverterer PDF til JPG i Windows Slik konverterer PDF til JPG i Windows
  - 阅 0

  PDF og JPG filformater er begge populære formater for lagring av bilder og dokumenter, slik at de kan deles, redigeres og brukes med ulike programmer. Konvertere PDF-filer til JPG-filer er en enkel prosess som kan gjennomføres uten store forskrekkels

 • Slik konverterer Hex til Binary i Visual Basic
  - 阅 0

  Visual Basic kan endre seg fra en rekke base til en annen litt manipulering i noen korte linjer med kode med. Mange lister over numeriske konverteringstabeller inkludert alle former? Desimal, binær, hex og oktale? Er tilgjengelig på nettet med et enk

 • Slik konverterer PDF til Solidworks Slik konverterer PDF til Solidworks
  - 阅 0

  Solidworks er en tredimensjonal design og simuleringsprogram. Den brukes av ingeniører og arkitekter. Programmet er lik CAD-programvare. Det er tider når du mottar en tredimensjonal PDF-fil eller en vanlig fil som en blåkopi for arbeidet ditt. Det er