Amopage

Slik konverterer Ounces til desimal form

- Views 0
Advertisement

Slik konverterer Ounces til desimal form


Unser brukes til å måle både vekt og volum. Konvertering unser til en desimal tall innebærer bare litt matte og bestemme i hvilken måleenhet du ønsker å uttrykke den nye figuren. Vekt kan uttrykkes en rekke måter, men et godt valg for konvertering ville være pounds, eller gram hvis du ønsker å konvertere til metriske. På samme måte kan dl omdannes i porsjoner på pints, kvarts og liter, eller liter eller milliliter hvis uttrykkes med det metriske system. Ta en kalkulator og gå - dette vil ikke ta lang tid.

Du trenger

Kalkulator

Bruksanvisning

Divide ounces av 1/16 for å få desimal beløpet i pounds, siden det er 16 oz. til pund. For eksempel, 3 oz. lik 3/16, eller 0,1875 pund Du kan få samme resultat ved å multiplisere antall unser med 0,0625.

Multiplisere antall unser av 28,349, antall gram i en unse, for å få desimal tilsvarende i gram. For eksempel, 3 oz. lik 85,047 g, eller 0,085047 kg.

Beregn antall dl i en gallon ved å multiplisere med 0,007812. For eksempel, tre fluid oz. tilsvarer 0.023436 liter. Du kan få samme resultat ved å dividere med 128, antall dl i en gallon. Multipliser resultatet med 4 for å få en desimal beløp for unser uttrykt i liter.

Multiplisere dl ved 29,5735, antallet dl i en milliliter (ml), for å få milliliter. For eksempel, tre fluid oz. lik 88.7025 ml, eller 0.0887025 liter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-ounces-til-desimal-form/ "

相关文章!
 • Slik konverterer prosent til desimal Slik konverterer prosent til desimal
  - 阅 0

  Det vil være en tid da behovet for å vite hvordan du konverterer en prosent til en desimal vil oppstå. Kanskje vil det være når du prøver å regne ut en prosent rabatt på en vare som skal kjøpes. Elementet er 30% rabatt, men hva betyr det? Hvordan reg

 • Slik konverterer Ounces til Volume Slik konverterer Ounces til Volume
  - 阅 0

  Noen ganger kan du få en oppskrift som nevner målinger av vekt i ounces, og du kan ikke ha en skala til veie stoffet. Hvis du kan få en idé om volumet av den ingrediensen som tilsvarer den ønskede vekten, kan du måle det ut av volum i milliliter, kop

 • Slik konverterer Ounces til teskjeer Slik konverterer Ounces til teskjeer
  - 阅 3

  Mange oppskrifter, spesielt de for bakevarer, er avhengig av nøyaktige målinger ingrediens for å slå ut riktig. Standard tørr måle kopper og noen våte måleredskaper bare inneholde amerikansk standard målinger for teskjeer, spiseskjeer og kopper. Ders