Amopage

Slik konverterer Excel til Access

- Views 1
Advertisement

Slik konverterer Excel til Access. Et Excel-regneark er et flott verktøy for å hjelpe deg med å administrere lister og økonomiske data, men på et tidspunkt kan det være lurt å gjøre mer med regneark enn disse aktivitetene. Microsoft Access kan du bruke skjemaer for å legge inn data, link tabeller til hverandre, og andre avanserte funksjoner. Avhengig av hvor kompleks regneark er, er det vanligvis ganske enkelt å konvertere Excel-regneark i Access databaser. Disse retningene er for Access 2003, slik at prosessen for å eksportere Excel-regneark i eldre og nyere versjoner kan avvike fra det som er presentert her.

Bruksanvisning

Rediger Excel-filen. Eliminere eventuelle rader eller kolonner som du ikke vil importere. Hvis du bare vil noen av dataene i Access database, opprette en ny navngitt område som inneholder bare de cellene du vil inkludere.

Opprett ny Access-databasen. Klikk på Fil, få eksterne data, import. Endre filtypen til Excel (xls), og velg deretter regnearket som skal importeres. Du må gjøre en tabell i regnearket på en gang. Hvis import oppstår feil, kan det hende du trenger å gjøre endringer i regnearket, og deretter gjøre importprosessen på nytt.

Tilgang vil legge til en primærnøkkel som standard. Primærnøkler er nyttig hvis du skal koble tabeller. Hvis du allerede har en idé om hva tabeller for å koble til, kan du definere feltet som vil være primærnøkkelen under importen. For eksempel, hvis to tabeller både inneholde en husholdning inventar og du vil at disse tabellene som skal kombineres på et skjema, kan du velge navnet på lagervare som primærnøkkel.

Importer regneark manuelt ved å velge hele regnearket i Excel, hvis du foretrekker. Klikk øverst til venstre hjørne for å markere hele regnearket. Klikk ctrl-c for å kopiere kolonner. Lag en ny tabell i Access, og klikk deretter øverst til venstre, og klikk ctrl-v for å lime inn. Excel-tabeller vil bli limt inn i Access-databasen.

Lag skjemaer for å legge inn data og rapporter for å generere rapporter ved hjelp av veivisere for skjemaer og rapporter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-excel-til-access/ "

相关文章!
 • Slik konverterer Excel til JPEG for Free
  - 阅 0

  Programmet Microsoft Excel er en innfødt stykke programvare som lar deg lage regneark. Hvis du ønsker å konvertere en bestemt regneark i et JPEG-bilde kan du gjøre det ved hjelp av innebygd programvare i Windows. Programmet Microsoft Paint samt alter

 • Slik konverterer Excel til TXF Slik konverterer Excel til TXF
  - 阅 1

  TXF filene lagres skatte data som inntektsbeløp og verdier for fradrag. Når du forbereder skatter i et forretningsmiljø, mange regnskapsførere og andre fagfolk som arbeider med skatte data valgte å lagre informasjon i dette formatet som en allment ak

 • Slik konverterer Excel til Report Builder Format
  - 阅 0

  Report Builder er en tredjeparts rapporteringsverktøy utgitt av Internett-Soft som kan skape og tilpasse spesialiserte rapporter ved hjelp av Excel-filer. Det er i hovedsak brukes til å samle store mengder data fra et Excel-regneark og konvertere den