Amopage

Slik konverterer europeiske Pants Størrelser

- Views 0
Advertisement

Slik konverterer europeiske Pants Størrelser


Hvis du planlegger en ferie til Europa, men er ikke sikker på hvilken størrelse bukser å kjøpe på trendy butikker, er det flere måter å tilnærme en konvertering fra USA til europeisk dimensjonering. Du kan bli overrasket over å finne at du må gå opp til et større antall for å oppnå den samme passform.

Du trenger

Cloth målebånd

Bruksanvisning

Legg til 10, hvis du er en mann. En god generell regel for konvertering menns bukser størrelser til europeisk dimensjonering er å legge 10 til din midje størrelse. Så hvis du bære en 32 bukser i USA, vil du ha en 42 i Europa. Husk, fordi dimensjonering varierer etter merke, dette er en generell retningslinje, ikke en hard-og-rask regelen.

Legg 28 hvis du er en kvinne. Konvertering europeiske bukser størrelser for kvinner er litt mindre oversiktlig enn det er for menn, men generelt vil en størrelse 8 i USA trolig være om en størrelse 36 i Europa.

Gjør plass for amerikanske kurver, hvis du er en kvinne. Europeiske designere har en tendens til å kutte klær for en slankere figur.

Mål midje og hofter, og ta målinger med på turen. Fordi dimensjonering varierer mellom merker, etiketter noen butikker dimensjonering basert på målinger i tillegg til tradisjonelle dimensjonering enheter.

Husk at dimensjonering i Europa kan variere fra land til land. Klær er ofte merket med fransk, tysk, spansk og italiensk dimensjonering.

Hint

British dimensjonering for bukser skiller seg fra både amerikanske og europeiske dimensjonering. Kvinner som ønsker å konvertere sine amerikanske bukser størrelse til en britisk bukser størrelse bør legge to. Så en amerikansk størrelse 8 vil være en britisk størrelse 10.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-konverterer-europeiske-pants-storrelser/ "

相关文章!
 • Slik konverterer europeisk størrelse Jeans til amerikanske størrelse Jeans Slik konverterer europeisk størrelse Jeans til amerikanske størrelse Jeans
  - 阅 0

  Europeere bruker metriske system av klær måling, som er grunnen til deres størrelser er vesentlig forskjellig fra amerikanske størrelser. Hvis du ønsker å finne ut din jeans størrelse i en europeisk eller amerikansk måling, må du ta kontakt med en ge

 • Slik konverterer amerikanske Ring Størrelser på engelsk Slik konverterer amerikanske Ring Størrelser på engelsk
  - 阅 20

  Amerikanske ring kjøpere kan bli sjokkert over at britiske ringene ikke har de samme ring dimensjonering standarder. I stedet for å bruke tall for å identifisere ringstørrelser, de britiske bruke bokstaver, alt fra G til Z. For å få riktig passform,

 • Slik konverterer Dameklær Størrelser Slik konverterer Dameklær Størrelser
  - 阅 0

  Som mer klær fra hele verden er kjøpt over Internett, er det nyttig å kunne konvertere amerikanske størrelser å størrelser fra andre land. Amerikanske størrelser kan variere mellom produsenter, så bruk disse konverteringene bare som en veiledning. Br