Amopage

Slik klargjør krabbe kjøtt Sushi

- Views 0
Advertisement

Slik klargjør krabbe kjøtt Sushi


Du kan tilberede ekte krabbe kjøtt for sushi som er fuktig og anbud med en lys tekstur ved å kontrollere temperaturer gjennom hele prosessen. Ekte krabbekjøtt er en kostbar, høykvalitets sjømat ingrediens som ikke brukes av alle sushi-restaurant. Mange sushi kokker velger å erstatte ekte Krabbekjøtt med Ferdigretter imitasjon krabbe, kalt surimi, som er laget av et lim av billige hvitfisk som hake og sei. Forbereder ekte krabbe for sushi innebærer lett dampende kjøttet på innsiden av skallet før hurtig kjøling den for bruk i en sushi parabolen.

Du trenger

2 stk Kombu tørket tang (6-tommers strimler)

3 kopper vann

Wok

Bamboo dampkurv

Kniv

Chopstick (valgfritt)

Kratt pensel eller tannbørste

Tenger

stor bolle

4 kopper knust is

2 kopper vann

Metal krabbe cracker

Skje

Sushi ris (valgfritt)

Wasabi (valgfritt)

Soyasaus (valgfritt)

Chili lime (valgfritt)

Søt majones (valgfritt)

Bruksanvisning

 • 1

Tilsett kombu og vann til en wok og varme dem over middels høy varme til de nesten komme en byll. Senk varmen til middels putre og dekke wok med en stor bambus dampkurv. Grav ut noe av vannet dersom nivået er for høyt, og bambus er å bli våt.

2

Snu levende krabbe på ryggen og sett spissen av en kniv eller en spisepinne i den lille åpningen på baksiden av buken. Wiggle spissen rundt i noen sekunder til krabbe slutter å bevege seg. Fjern gummi band fra klørne etter at du har sendt den krabbe.

3

Skrubbe det ytre skall med en børste før separering av de ben og klør fra kroppen av krabbe ved leddene ved ganske enkelt å trekke eller ved hjelp av en skarp kniv. Disse brikkene koker med varierende priser, og du må damp dem separat for å unngå overkoking.

4

Plasser krabbe inn i dampbåt kurv og dekk med lokk for to eller tre minutter. Flytt dampede bena til en bolle med knust is og vann umiddelbart å stoppe matlaging. Løft bena ut av isen vannbad etter 90 sekunder av kjøling og flytte dem til kjøleskapet.

5

Sett klørne inn i dampbåt kurv og dekk med lokk i fem til syv minutter. Flytt dampede klørne til en bolle med knust is og vann umiddelbart å stoppe matlaging. Løft klørne ut av isbad etter 90 sekunder av kjøling og flytte dem til kjøleskapet.

6

Senk kroppen til dampbåten kurv og dekk med lokk i åtte til ti minutter. Flytt dampet krabbe kroppen til en bolle med knust is og vann umiddelbart å stoppe matlaging. Løft kroppen ut av isbad etter to minutter av kjøling og flytte dem til kjøleskapet.

7

Åpne kjølt klør og ben nøye med baksiden av en kniv eller et sett av metall krabbe kjeks. Vær forsiktig for å unngå knusing kjøttet som finnes i skallet.

8

Lirk den øverste oval-formet skall, kalt ryggskjoldet, utenfor kroppen av kokt og kjølt krabbe. Fjern og kast de hvite finger-lignende strukturer på toppen, som er gjellene. Høste brun-grønn lever, kalt tomalley, fra kroppen sammen med noen brukbare rester av krabbekjøttet med en skje.

9

Serve de intakte deler av krabbe alene som sashimi eller bare sette på en liten haug med sushi ris med wasabi og soyasaus kalt nigiri. Bland mindre biter og utklipp fra krabbe med litt chili lime og søt majones å lage en krydret krabbe salat som kan legges til en sushi roll. Krabbens tomalley er ofte serveres alene som en godbit fra sushi kokk til en krevende kunde.

Hint

Noen sushi kokker foretrekker å la hele kjøttstykker inni åpnet skallet for å vise i saken og trekke kjøttet etter behov.

Du kan også bruke frosne krabbe Ben, men de har en tendens til å mangle den delikate konsistensen av krabbe som har blitt drept, dampet og kjølt i løpet av minutter.

Ponzu saus og andre sitrus smaker som sitron brukes ofte for å utfylle den lyse smaken av ekte krabbe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-klargjor-krabbe-kjott-sushi/ "

相关文章!
 • Slik unngår du at klump krabbe kjøtt fra Tasting Fishy
  - 阅 0

  Klump Krabbekjøtt kommer i mange former og varianter, avhengig av hvilken type krabbe som brukes for sin kjøtt, og tilberedningsmetoder for å utnytte at kjøtt. Uavhengig av type, men krabbe kjøtt bør aldri lukte eller smake "fishy", som det er e

 • Slik klargjør Hage Snegler for Eating Slik klargjør Hage Snegler for Eating
  - 阅 1

  De fleste folk ikke innser at felles hage sneglen er mer enn en plage, er det en gourmet mat element. Helix aspersa, felles vestlige hagen sneglen, er en nær slektning av den kommersielt hevet fransk sneglen, vinbergsnegl. I Frankrike de to er refere

 • Slik klargjør for Jury Duty
  - 阅 0

  Slik klargjør for Jury Duty? Det kan komme en tid når du er valgt til å tjene på Jury Duty. Hvis du er kalt til å tjene, vil trinnene nedenfor hjelpe deg å forberede seg på det. Du trenger Nedenfor er ting som vil bidra til å fordrive tiden. Bøker el