Amopage

Slik kjøper direkte kjøp aksjer aksjer

- Views 0
Advertisement

Slik kjøper direkte kjøp aksjer aksjer


Kjøpe aksjer direkte fra selskapet i stedet for gjennom en megler er en vanlig praksis. Så vanlig, faktisk, at det er finansprodukter som kalles direkte kjøpsplaner (DPPs) og et utbytte reinvestering planer (drypp). Begge representerer en mulighet for en investor å kjøpe aksjer direkte fra selskapet uten å gå gjennom en mellommann. Det er noen forutsetninger, men tusenvis av firmaer tilbyr programmer.

Bruksanvisning

Gjennomgå direkte kjøp aksjer aksjer definisjon. DPPs ble populær på 1990-tallet som nye amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) avgjørelser gjort det enklere å kjøpe direkte fra selskapene. Dette har fordelen av å redusere transaksjonsgebyrer, som kan spise bort din fortjeneste.

Forstå gebyrstruktur. Fortollingsgebyr kan noen ganger bli erstattet av administrative kostnader i et direkte kjøp. Hver plan har en annen gebyrstruktur, så sørg for å vurdere nøye.

Bestem hva du ønsker å kjøpe. Dette vil bidra til å bestemme hvem du skal kontakte for å gjøre kjøpet.

Kontakt kontoret for selskapet du ønsker å kjøpe direkte aksjer aksjer fra. Be om å få snakke med Investor Relations Department. Selskapet kan også ha et program gjennom Sharebuilder.com, et selskap som legger til rette for direkte kjøp investeringer.

Ta kontakt med din bank eller megling. Noen selskaper har en direkte kjøpsopsjon, men klarer det gjennom en bank. Disse programmene kan fortsatt være billigere enn å gå gjennom en megling.

Be om informasjon om kriteriene og program prosedyrer. Noen selskaper bare selger direkte aksjer for innbyggerne i statene der de har virksomhet i.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-kjoper-direkte-kjop-aksjer-aksjer/ "

相关文章!
 • Kan jeg kjøpe aksjer direkte fra selskaper? Kan jeg kjøpe aksjer direkte fra selskaper?
  - 阅 0

  I de fleste tilfeller når du kjøper aksjer i et selskap gjennom en megler, kjøper du aksjer fra markedet snarere enn fra selskapet. Midlene du bruker til å kjøpe aksjen sjelden gå direkte tilbake til selskapet slik at de kan bruke disse inntektene ti

 • Hvordan man skal gi direkte kjøp aksjer aksjer som julegaver
  - 阅 0

  Aksjer aksjer kan være flotte gaver for helligdager. Det er en god måte å gi en venn eller et familiemedlem penger uten å bruke kontanter, som kan bli sett på som uheldig, og det er en god sjanse for at aksjen verdi vil øke over tid. Dessuten er det

 • Slik starter Kjøpe Aksjer Online Slik starter Kjøpe Aksjer Online
  - 阅 0

  Rabatt lager megling selskaper tilbyr nettsteder hvor kontoinnehavere kan logge inn og kjøpe og selge aksjer gjennom megler elektroniske handelssystemer. Å begynne å kjøpe aksjer på nettet må du velge en megler og også bestemme aksjer som du ønsker å