Amopage

Slik kalibrerer et Co2 Regulator

- Views 0
Advertisement

Slik kalibrerer et Co2 Regulator


Når det kommer til riktig arbeidsutstyr, Co2 regulatorer er like viktig som noe annet. Hvis du jobber på en bar, eller har et hjem bar oppsett, vet du førstehånds at uten en fungerende regulator, øl i tønne er så godt som borte. Holde en riktig kalibrert Co2 regulator er avgjørende for både bedriften og ditt sosiale liv.

Bruksanvisning

Slå av Co2 flaske og slå av hovedregulatorknappen mot klokken til du føler ikke noe press mens du slår.

Gå til nåleventilen under bobleteller og vri den mot klokken til du kan slå ikke mer.

Gå tilbake til Co2 tank og slå av hovedreguleringsknappen med klokken, åpner tanken helt. Ingen bobler bør skrive eller komme gjennom bobleteller på dette punktet.

Sakte slå den store knappen på regulatoren til boblene er spennende regulator bobleteller. Jobber veldig, veldig sakte for å arbeide boblen telle til redusert pris.

Vri ratt omtrent en åttendedel til en fjerdedel av en omdreining med klokken og vente mellom 30 og 45 sekunder.

Gjenta trinn 5 til boblen teller er tilsvarende det du leter etter. Bruk nåleventilen som en siste utvei, for å finjustere boble teller.

Hint

Ifølge Milwaukee testere, en produsent av MA957 Co2 regulator, er "høyre side måleren ikke er relevant for å justere gasstrømmen. Boblen teller er din eneste sanne og nøyaktig måle av gasstrømmen. Derfor noen referanse til høyre side måler tjener ingen hensikt og er ikke nødvendig i riktig oppsett av dette (MA957) regulator. "

Før du begynner, er det viktig å koble fra magnet fra pH kontrolleren. Milwaukee Testere anbefaler å koble magnet i stikkontakten eller grenuttaket før kalibrering av enheten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-kalibrerer-et-co2-regulator/ "

相关文章!
 • Slik kalibrerer en Freestyle Glucometer
  - 阅 0

  Ifølge American Diabetic Forsyning nettsted, er Freestyle glukosemåler en av de mest populære blodsukkermålere. Fordi strimlene har to områder for blodprøve målinger, er det et godt valg for barn som er bare å lære å lese deres blodsukkernivået eller

 • Slik kalibrerer MacBook Batteri
  - 阅 0

  Hold MacBook batteri arbeider for å få størst mulig effektivitet ved å kalibrere batteriet en gang i måneden. Det vil hjelpe din bærbare Mac opprettholde maksimal batteri helse, lengre batterilevetid og kostnader. Slik kalibrerer MacBook Batteri Plug

 • Slik kalibrerer en blodsukkermåler
  - 阅 0

  Blodsukker skjermer eller Blodsukkermetre er enheter personer med diabetes bruk for å overvåke blodsukkeret daglig. Blodsukkermetre gi målinger innen fem sekunder etter påføring av teststrimmelen til en blodprøve. For nøyaktige målinger, er det vikti