Amopage

Slik installerer Visual Novels

- Views 0
Advertisement

Visual Novels er en spesiell type PC spill oftest funnet i Japan. De er vanligvis utformet som "Velg ditt eget eventyr" romaner på PC, slik at spillerne kan gå inn i rollen som en karakter i en historie og gjøre valg som kan påvirke spillets slutt. Fordi disse spillene ikke blir ofte oversatt til engelsk PCer, må du ta noen ekstra skritt når du installerer dem på datamaskinen din.

Bruksanvisning

Åpne Start-menyen og velg "Control Panel" alternativet.

Klikk på "Klokke, språk og region" opsjon etterfulgt av "region og språk" linken. Dette vil åpne et nytt vindu på skjermen.

Klikk på "Administrative" -fanen og velg "Change System Locale" -knappen.

Velg "japansk" fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på "OK" og start datamaskinen på nytt når du blir bedt om.

Start nettleseren din når Windows har startet på nytt og laste ned Microsofts AppLocale program. Dette programmet er utviklet for å hjelpe ikke-Unicode-språkprogram installere og kjøre skikkelig på datamaskinen.

Installere og kjøre AppLocale. Klikk "Next", velg deretter "Browse".

Naviger til der installasjonsprogrammet for Visual Novel ligger --- typisk i en CD-stasjon eller en mappe som du lastet den --- velg den og klikk "OK."

Pass på at "japansk" er valgt som språk, og klikk deretter på "Next" og "Finish". Visual Novel installasjonsprogrammet vil starte, og du kan installere spillet på vanlig måte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-visual-novels/ "

相关文章!
 • Slik installerer Visual Basic 6 Slik installerer Visual Basic 6
  - 阅 0

  Selv om Microsoft har erstattet sin Visual Basic 6 programmering programvare med mer oppdatert VB.Net på begynnelsen av 2000-tallet, applikasjoner skrevet i det tidligere språket fortsette å spille viktige roller i mange bedrifter. Installere Visual

 • Slik installerer Visual Studio 6.0 Slik installerer Visual Studio 6.0
  - 阅 0

  Visual Studio 6.0 er en programvare utviklingen verktøy utviklet av Microsoft. Visual Studio 6.0 støtter programmering i C #, C, C ++, Visual Basic, og J ++. Du kan lage grafiske grensesnitt samt tilpasse noen kode bak grensesnittene. Visual Studio 6

 • Slik bruker Visual C ++ Express Slik bruker Visual C ++ Express
  - 阅 0

  C ++ har et rykte for å være en av de beste resultater programmeringsspråk. Den har også et rykte for å være litt vanskelig å lære. For å hjelpe deg med å mestre C ++, utgitt Microsoft Visual C ++ Express, et gratis verktøy for læring og utvikling i