Amopage

Slik installerer Vinyl Tiles Over Keramiske fliser på badet

- Views 9
Advertisement

Mange boliger har keramiske gulv i rom som kjøkken eller bad. Denne type flis kan være vanskelig å rengjøre og enda vanskeligere å fjerne når du ønsker å sette i en ny etasje. Ett alternativ for å installere aa nye gulvet er å legge vinyl fliser på gulv over eksisterende keramiske gulv. For å gjøre dette, må du først sørge for at gulvet er plant.

Du trenger

vinyl flis

Sticky flis

underlag

grout

grout sparkel

Bormaskin

Verktøykniv

Målebånd

Nivå Floor

Regrout av fuger for å gjøre dem nivå eller flukt med eksisterende fliser. Dette vil hindre at keramiske fliser vises gjennom vinyl gulv. Bruk en fugemasse sparkel for å fylle ut alle fugemasse linjene for å gjøre dem nivå med flis.

Sett ned en underlaget, slik som kvart-tommers kryssfiner, på keramiske gulv.

Pre-bore hull gjennom kryssfiner og keramiske fliser i gulvbjelkene ved hjelp av en drill.

Plasser skruene i pre-boret hull og fest dem med bormaskin.

Installere Sticky Tile

Plasser individuelle klissete fliser på eksisterende keramiske gulv. Sticky fliser krever ikke lim, fordi limet er på flisen.

Ta av voks papir backing og legg fliser på gulvet.

Skjær individuelle fliser med et verktøy kniv for å gjøre dem i form, om nødvendig.

Installere Vinyl Tile

Spre limet på underlaget ved å bruke en sparkel. Sørge for at klebemidlet er en konsistent tykkelse når den blir spredt på gulvet.

Plasser vinyl fliser på limet og trykk hardt ned slik at det vil følge fast.

Skjær individuelle deler av vinyl fliser med et verktøy kniv, om nødvendig, for å gjøre dem passe.

Hint

Fjern toalettet slik at vinyl fliser kan legges under. Bruk et målebånd for å finne ut dimensjonene på badet for å finne ut hvor mange fliser vil være nødvendig.

Pre-boret hull er nødvendig, slik at den keramiske ikke sprekker når du prøver å tvinge en skrue inn i flisen. Fugemasse linjer som ikke er på nivå med keramiske fliser leddene vil forlate hull i keramiske fliser som viser gjennom vinyl gulv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-vinyl-tiles-over-keramiske-fliser-pa-badet/ "

相关文章!
 • Slik installerer Vinyl Tile i en dusj Slik installerer Vinyl Tile i en dusj
  - 阅 1

  Vinyl fliser gi tiltalende utseende av ekte fliser samtidig tilby enklere installasjon enn vanlig keramiske fliser. Vinyl fliser kommer i en praktisk 1-by-1-fots størrelse med en selvklebende bakside som gjør flislegging dusj rask og relativt smertef

 • Slik installerer Vinyl Tile Squares
  - 阅 0

  Installere en ny vinyl gulv er en enkel gjør-det-selv prosjekt. Du kan installere vinyl fliser firkanter over en glatt, jevn overflate uten å rive opp gamle gulv. Det er to måter å installere vinyl fliser firkanter. Ved hjelp av selvklebende fliser e

 • Slik installerer Vinyl Tile Rundt Toalett
  - 阅 2

  Installere vinyl flis rundt et toalett kan virke som en skremmende oppgave, men selv en uerfaren hus kan lett erstatte gulv på badet. Vinyl fliser er lim støttet, og vil holde seg til nesten alle underlag, så ingen rotete lim eller fuging er påkrevd.