Amopage

Slik installerer stativer til pop-up Campers

- Views 480
Advertisement

Slik installerer stativer til pop-up Campers


Pop up bobiler pakke ned i små og kompakte hardt skall for tauing. Dette etterlater ikke mye plass til å frakte utstyr eller sportsutstyr. For å bøte på denne mangelen på lagringsplass, legge til et takstativ til pop up camper. Takstativet festes til det harde skallet taket av campingvognen, slik at den kan benyttes for utstyr og utstyr transport.

Du trenger

Aftermarket takstativet Towers

Cross Barer

Sport add-ons

Rack monteringsverktøy

Bruksanvisning

 • 1

Senk campingvogn taket. Skyv de fire stativ føttene på de takrenner. Fest to på venstre og høyre side av popup taket ved å slå føttene ringer for å låse dem opp på taket leppe takrenner. Justere dem slik at det er en fot mellom rack føtter. Se over fra den ene siden av campingvogn og sørge for at føttene på linje med den andre siden i en rett linje.

2

Skyv tverrstengene inn i tårnet føtter. Bruk den dedikerte stativ verktøy for å stramme sprosser på føttene tårnene. Tårnene har dedikerte hull for sprosser. Skyv tverrstengene gjennom disse hullene og gå rett over til tårnet hullene på den motsatte side av campingvogn.

3

Fest spesialiserte vugger eller rack deler til sprosser. For eksempel stille opp sykkel vugger eller kano-kajakk saler på kryss barer. Stram dem ned til sprosser via vingemuttere under stativene på sprosser.

4

Skyv noen rack-låser inn i dedikerte husene langs tårnet føtter. Se på dial-strammeren for en låsehullet. Dette er hvor låsene er satt inn. Bruk lås innsetting nøkkelen, vri den og fjern. Dette sikrer låsen på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-stativer-til-pop-up-campers/ "

相关文章!
 • Slik installerer Vinyl Tiles Over Keramiske fliser på badet
  - 阅 11

  Mange boliger har keramiske gulv i rom som kjøkken eller bad. Denne type flis kan være vanskelig å rengjøre og enda vanskeligere å fjerne når du ønsker å sette i en ny etasje. Ett alternativ for å installere aa nye gulvet er å legge vinyl fliser på g

 • Slik installerer en gratis Pop-Up Blocker Slik installerer en gratis Pop-Up Blocker
  - 阅 10

  Irriterende pop-up reklame kan vises i nettleseren selv om du besøker en troverdig, uskadet nettside. Disse pop-ups kan betydelig tregere datamaskinen og nettsurfing hastighet. En måte å hindre at disse vinduene fra spratt opp når du surfer på nettet

 • Slik installerer Ubuntu til Blank Laptop harddisk Slik installerer Ubuntu til Blank Laptop harddisk
  - 阅 12

  Ubuntu er en populær distribusjon (eller smak) av Linux-operativsystemet, er et gratis alternativ til Windows og Mac OS X. Linux ikke bare "gratis" i økonomisk forstand, men "gratis" å endres for å passe enhver brukers behov. Ubuntu er