Amopage

Slik installerer Piggdekk Steel Fence T-innlegg

- Views 1
Advertisement

I stedet for å tilbringe timer med back-breaking arbeid å grave stolpehull for trestolper, noen huseiere og hobby bønder velger å bruke piggdekk stål gjerde T-innlegg for å støtte deres gjerdetråd. Konstruert av holdbar, heavy-duty stål, studded T-innleggene kommer i en rekke høyder og er lett for gjerdet utbyggere til å installere uten å måtte grave stolpehull. Ifølge University of Missouri Cooperative Extension, stål T-stillinger har også lagt fordeler av å være lett og brannsikkert.

Du trenger

Mower / luke eater

Kan av spraymaling

Piggdekk stål T-innlegg

Håndholdt post sjåfør

string

Bruksanvisning

Trim en 3-fot bred sti med klipperen gjennom gress og ugress langs omkretsen av beite for å markere gjerdet tydelig. Marker hjørne legg steder for gjerdet med en boks med spraymaling.

Fra og med første hjørnet innlegg, plassere bunnen av t-post på bakken. Roter innlegget på plass før studded siden vender mot innsiden av området du ønsker å vedlegge. Trinn på foten slitebanen som stikker fra stillingen; trykk ned på foten slitebanen med foten å skubbe de første par inches av innlegget rett i bakken.

Monter en håndholdt post driver over toppen av t-post. Pound innlegget med innlegget driveren før du har kjørt den 12 til 18 inches i bakken.

Installere en ekstra t-stolpe det andre hjørnet innlegget sted ved hjelp av samme prosedyre. Gjenta for de resterende hjørner.

Kjør en stram snor mellom hjørnestolpene for å gi en rett merking linje for linje innlegg. Installer studded stål t-poster langs ytterkanten av merke strengen, og pass på at du roterer hvert innlegg til stenderne står overfor innsiden av kabinettet. Plasser linjen innleggene så nær som 8 til 10 fot fra hverandre for sveiset wire fekting eller så langt fra hverandre som 18 til 25 fot for piggtråd og elektriske gjerder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-piggdekk-steel-fence-t-innlegg/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Vinyl Fence Slide Over en tre innlegg Slik installerer en Vinyl Fence Slide Over en tre innlegg
  - 阅 0

  Installere vinyl gjerde glir over trestolper har flere fordeler. Skinnene er hul vinyl og er omtrent 1/3 av prisen av solid vinyl innlegg. Denne metoden for fekting sparer også penger fordi du ikke har behov for behandlede trestolper på grunn av rase

 • Slik installerer Chain Link på tre innlegg
  - 阅 0

  Kjede-link gjerder er funksjonell for å holde kjæledyr og barn i eller ut av din hage. Husk at personvern er ikke et alternativ her - du kan se rett gjennom det! Du trenger Staples justerbare Nøkler hex bolter Tang Metalltråd Bruksanvisning Sett innl

 • Slik installerer en Silt Fence Slik installerer en Silt Fence
  - 阅 0

  En silt gjerde, også kalt et filter gjerde, vanligvis bidrar til å redusere de kortsiktige effektene av erosjon inntil en permanent løsning er på plass. Gjerdet fanger sediment som vasker ned bakker og holder det fra bosetting i vassdrag. Fordi den n