Amopage

Slik installerer Pex rør for varmt og kaldt service

- Views 4
Advertisement

Slik installerer Pex rør for varmt og kaldt service


PEX er en polyetylen med høy tetthet (HDPE) rør som er fleksibelt, kommer i alle standard rørstørrelser, og passer enten varmt eller kaldt vann installasjon. Det vil erstatte alle andre typer av rørlegging rør, herunder kobber og støpejern, men PEX-plast vil alltid være fleksibel og ikke stiv. Fleksibiliteten av PEX gjør det til et ideelt vann bærer som kan snek i og rundt vanskelige å nå områder, med en enkel montering ukjent med fast metallrør.

Du trenger

PEX rør, størrelse passende

Komprimering inventar, størrelse passende

Teflon gjengefett

Rørtang (2)

Verktøykniv

Kompresjons "tee" fittings

Bruksanvisning

 • 1

Matche opp PEX rør med diameter størrelsen på fôr tilkoblinger fra vannkilde. De fleste hjemme-baserte vannkilder bruke 1/2-tommers mater beslag.

2

Skaffe PEX kompresjonskoplinger med den samme diameter av vanntilførselstilkoblinger. Disse kompresjonskoplinger vil skru direkte i alle eksisterende vannkilde forer og vil tillate deg å par PEX rør til vanntilførselsledningen.

3

Skrue i mutteren av kompresjons passer inn i mateledningen. Belegge trådene med Teflon gjengefett, og deretter bruke en rørtang og slå den på plass.

4

Plasser en kompresjonsmutter over PEX-rør, og deretter plassere en pressring direkte på enden. Stikk i kompresjonsutstyrsstykkene er festet til matelinjen, deretter hånd-skrue kompresjonsmutteren inn i koblingen.

5

Stramme mutterne ved å plassere en rørtang på koplingsmutter, og plassere en annen rørtang på klemmutteren. Hold klemring tilkobling skiftenøkkel fast mens du strammer opp kompresjonsmutteren.

6

Kjør PEX-rørene til den neste neste rør montering, og kappes for å passe sammen med et verktøy kniv. Gjenta trinnene for installering ved hjelp av et PEX kompresj onsforbindelse.

7

Sett en PEX komprimering "Tee" som passer inn i PEX-rørene for flere vannledninger. Skjær PEX rør der du vil den skal forgrene, setter komprimering "Tee" som du gjør med andre kompresjonskoblingen, og skru den ned.

Hint

Det finnes ulike metoder for å installere PEX rør, men de andre må gjøres med spesialiserte PEX utvidere, krymping verktøy og ring klemmer. For fagfolk som har flere jobber installere PEX, dette er en enklere måte å gjøre det. Men for den typiske DIY hus som kommer til å installere PEX som en "en gang" jobb, ved hjelp av kompresjonskoplinger er en levedyktig og mindre kostbart alternativ.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-pex-ror-for-varmt-og-kaldt-service/ "

相关文章!
 • Slik installerer PEX Piping til en Baderom Sink Slik installerer PEX Piping til en Baderom Sink
  - 阅 0

  PEX-rør er en moderne type plast rør som brukes til å frakte drikkevann i boliger og næringsbygg. PEX har flere fordeler fremfor tradisjonelle kobber rør: det koster mindre å fremstille og er enklere å skjære og koble. Det motstår også rust og korros

 • Slik installerer Pex Rørlegger Slik installerer Pex Rørlegger
  - 阅 0

  Pex rør er vanligvis brukt for strålingsvarme installasjoner. Imidlertid er det nå brukes mer for varme og kalde VVS-systemer. Pex rør er sterk og fleksibel, og kan anvendes i varme og kalde temperaturer. Det er dyrt, men verdt pengene hvis du har rå

 • Slik installerer Pex Fittings Slik installerer Pex Fittings
  - 阅 1

  PEX beslag er mekanisk utrustning som ikke krever varme eller lim for å installere. Typer av PEX beslag er: gamle utvidelse med PEX ringer, kald utvidelse med metall kompresjonsringer, metall eller plastinnsats, rustfritt stål klemme eller ermet og p