Amopage

Slik installerer PEX Piping til en Baderom Sink

- Views 0
Advertisement

Slik installerer PEX Piping til en Baderom Sink


PEX-rør er en moderne type plast rør som brukes til å frakte drikkevann i boliger og næringsbygg. PEX har flere fordeler fremfor tradisjonelle kobber rør: det koster mindre å fremstille og er enklere å skjære og koble. Det motstår også rust og korrosjon og kan bære varmt eller kaldt vann til vask, dusj, toalett og mange andre kamper. Kompresjonskoblinger gjøre å koble en PEX spire ut til et bad synke raskt og enkelt.

Du trenger

Sharkbite vannlinjen ventiler (2)

Flettet vann linjer (2)

Tang

Lommelykt

Bruksanvisning

Finn hoved vannlinjen avstengningsventil inne i ditt hjem og vri den med klokken for å stenge av strømmen av vann til hele huset.

Finn PEX spire ut. Stubben ut er vanligvis plassert langs undersiden av gulvet eller på baksiden av veggen rett under vasken. Den spire ut kan identifiseres av de to delene av PEX rør som stikker ut. En linje er for kaldt vann og den andre er for varmt vann linje. Det varme vann linje bør merkes med en farge, for eksempel rød, på siden av røret.

Plasser en Sharkbite vannlinjen ventil over hver av de spire outs. Trykk ned på ventilen slik at den glir over røret så langt som mulig. Den Sharkbite forbindelse krever ingen ekstra verktøy, som klemring tilkobling inne i ventilen permanent holde røret sikkert.

Vri ventilkontroll knappen med klokken til stramt. Dette vil sikre at vann vil ikke gå inn linjene før installeringen er fullført. Enkelte ventiler trenger bare en kvart omdreining, mens andre vil kreve flere hele omdreininger for å lukke dem fullstendig.

Skru på flettet vann linjer på gjengeforbindelse på enden av hver ventil. Drei mutteren på vannet linjene for hånd helt tett og slå dem hver og en mer komplett rotasjon ved hjelp av en tang.

Belyse arbeidsplass under vasken med en lommelykt eller arbeidslys.

Trekk de åpne ender av vann linjer opp til undersiden av kranen, vask. Plasser vann linje som er koblet til varmtvannsrøret, som er merket med rødt eller en annen farge, til venstre for styreventilen på vasken. Skru mutteren på vannlinjen på gjengeforbindelse som stikker ut under venstre bryteren. Stram for hånd og følge med en full rotasjon med en tang.

Plasser vannlinjen som er koblet til kaldtvannsrøret til høyre reguleringsventilen på vasken. Skru mutteren på vannlinjen på gjengeforbindelse som stikker ut under venstre bryteren. Stram for hånd og følge med en full rotasjon ved hjelp av en tang.

Slå begge bryterne på Sharkbite ventilene mot klokken for å åpne strømmen av vann til vasken. Slå hovedvannventilen mot klokken for å starte strømmen av vann til huset og teste begge tappekran håndtak.

Hint

Slå alltid av vannet til huset mens du arbeider med rør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-pex-piping-til-en-baderom-sink/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Ventil til en Kitchen Sink Slik installerer en Ventil til en Kitchen Sink
  - 阅 0

  Legge avstengningsventiler til kjøkkenvasken forsyningslinjer er en stor bekvemmelighet når du må jobbe på kranen eller annen grunn. Det er mye mer praktisk å slukke vannet til en tappekran enn det er å slukke vannet til hele huset. Og det er en enke

 • Slik installerer Pex Rørlegger Slik installerer Pex Rørlegger
  - 阅 0

  Pex rør er vanligvis brukt for strålingsvarme installasjoner. Imidlertid er det nå brukes mer for varme og kalde VVS-systemer. Pex rør er sterk og fleksibel, og kan anvendes i varme og kalde temperaturer. Det er dyrt, men verdt pengene hvis du har rå

 • Slik installerer Pex Fittings Slik installerer Pex Fittings
  - 阅 1

  PEX beslag er mekanisk utrustning som ikke krever varme eller lim for å installere. Typer av PEX beslag er: gamle utvidelse med PEX ringer, kald utvidelse med metall kompresjonsringer, metall eller plastinnsats, rustfritt stål klemme eller ermet og p