Amopage

Slik installerer kamaksel Timing

- Views 0
Advertisement

Du trenger ikke å ta bilen til en profesjonell mekaniker for å installere kamaksel timing. Men du trenger å forsiktig fjerne ulike mekanismer i bilen for å fullføre jobben riktig, uten å skade motoren din. Uansett om du endrer timingen ut av et ønske om bedre ytelse eller du installerer det på grunn av cam feil, er prosedyren ikke vanskelig å fullføre.

Du trenger

pakningssett

Motorolje

Skrujern

utskifting kamaksel

Harmonic balancer avtrekker

Bruksanvisning

 • 1

Tapp av kjølevæske i motoren din. Bruk skrutrekker til å ta ut radiator fan liksvøpet. Ta av drivbeltene. Løsgjøre radiatorslanger fra vannpumpen når kjølevæsken er fullstendig utladet. Løft og ta ut radiatoren. Fjern de braketter som er festet til vannpumpen. Ta ut remskivene på veivakselen og vannpumpen. Fjern alt som er koblet til timing dekselet. Utnytte balancer remover å ta av balanserer. Løft og ta av timing dekselet.

2

Skru ventildekslene med fingertuppene. Løsne ventildekslene. Ta av støtstengene og deretter fjerne inntaksmanifolden og forgasseren. Koble deretter heve kamaksel løftere. Ta av registerkjede og tannhjul. Sett tilbake på cam tannhjul. Skyv fremover på kamaksel. Løft den fra motorblokken.

3

Sett montering glidemiddel rikelig på distributøren gear. Også anvende den til lager journal og kamnesen. Støtt kamaksel med begge hendene. Sett kamaksel tilbake i motorblokken. Sett navnet på kom inn i timing tannhjul. Roter kamaksel til høyre. Ta ut cam tannhjul. Sett i registerkjede. Legg til mer montering glidemiddel til midten av kamaksel er løftere.

4

Satt tilbake i motormekanismer, men benytte omvendt rekkefølge benyttes for demontering. Bruk en helt ny front tetning for timing dekselet. Bruk dreiemoment spesifikasjoner ved tiltrekking av bolter og fester. Skifte olje. Start motoren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-kamaksel-timing/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Timing Belt i en 1997 Ford Ranger Slik installerer en Timing Belt i en 1997 Ford Ranger
  - 阅 0

  1997 Ford Ranger, med 2,3-liters firesylindret motor, er utstyrt med en timing belte i stedet for registerkjede eller utstyr-drive systemet som finnes i andre Ford-motorer. Over tid beltet kan strekke, mye som strekker seg som oppstår i et registerkj

 • Slik installerer en Timing Gear i en 350 Chevy Small Block Slik installerer en Timing Gear i en 350 Chevy Small Block
  - 阅 2

  Chevrolet er 350 liten blokk motor har to timing tannhjul. Koble til timing tannhjul er en enkelt kjede. Formålet med tannhjul og kjede er å sikre at kamakselen og veivakselen roterer unisont. De tids gir er ganske holdbare, men de tenner på girene k

 • Slik installerer en Timing Belt på en Volkswagen Jetta TDI
  - 阅 1

  En reguleringsbelte hovedformål er å slå av kamaksel som bidrar kraft til motoren. Tidspunktet belte er viklet rundt kamakselen, strammer trinse, remskiven og veivaksel. Den roterer rundt disse delene, og bidrar til å holde motoren fungerer. Monterin