Amopage

Slik installerer Heavy Tile på en vegg

- Views 0
Advertisement

Store, tunge veggfliser er en utfordring å henge, fordi vekten av fliser gjør dem utsatt for ta av veggen. I teorien er den enkleste løsningen å bygge fra bunnen, som støtter den laveste flis selvfølgelig rett på gulvet og la øvre kurs resten på disse. Men i virkeligheten, gulv ofte er ikke nivå, noe som betyr at tilnærmingen vil gjøre hele fliser grid off-nivå. Løsningen er å nivå og mellomlegg bunnen kurset, som tar litt tid og tålmodighet, men gjør resten av prosjektet går jevnere.

Du trenger

Målebånd

Blyant

Vater

No-sag mastic klebe

Notched klebesparkel

Tunge veggfliser

Avstandsstykker (en kvart tomme)

tre shims

flis kutter

grout

grout sparkel

Bruksanvisning

 • 1

Markere en horisontal linje langs bunnen av veggen, kommer opp fra gulvet ved høyden på flis pluss en kvart tomme. (Så hvis flisene er 10 inches høy, bør linjen være 10.25 inches fra gulvet.) Hvis gulvet ikke er plant, heve nivået linjen som nødvendig for å sikre at det ikke punktet hvor det er mindre enn høyden på en flis pluss en kvart tomme fra gulvet, selv om det betyr at en viss del av ledningen er høyere enn det.

2

Trekke en vertikal linje gjennom midten av veggen, fra gulv til tak, kryssende den horisontale linje.

3

Spre no-sag mastic lim langs bunnen av veggen med tann lim sparkel, som dekker alt fra gulvet opp forbi den horisontale linjen. Du vil kunne se linjene gjennom fugemasse.

4

Sett de to første brikkene på plass på begge sider av den vertikale linjen under den horisontale linjen. Sett en-kvart tomme avstandsstykker mellom og under flisene for å skille dem fra gulvet.

5

Heng resten av den nederste raden med fliser på samme måte, jobbe deg ut mot kantene, sette avstandsstykker mellom og under dem alle. Skjær flisene på endene som trengs på din flis kutter.

6

Vurdere spacere under fliser, hvor de møter gulvet. Hvis noen av avstandsholderne ikke er tett mellom gulvet og flisen (fordi gulvet er lav ved dette punkt), og deretter kile et mellomlegg under avstandsholderen for å få det stramt.

7

Heng det andre kurset fra bunnen, igjen begynner på midten og utover mot kantene. Sett avstandsstykker rundt hver side, slik at de er skilt på sidene og støttes nedenfra med den nederste raden med fliser. Skjær endene etter behov. Arbeid deg oppover hele veggen, kurs av kurset, spre mer fugemasse etter behov.

8

La mastic sett i 24 timer. Fjern avstandsstykkene. Spredt fugemasse over veggen med en fugemasse flyte, trykker den inn i fugene mellom flisene. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-heavy-tile-pa-en-vegg/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Tile dusj Basin From Scratch Slik installerer en Tile dusj Basin From Scratch
  - 阅 0

  En dusj bassenget eller panne er grunnlaget for ethvert dusjkabinett. Hvis en av de mange prefabrikkerte dusj panner tilgjengelig for salg ikke passer budsjettet eller designvalg, er det mulig å bygge bassenget selv, spare penger og legger til et til

 • Slik installerer DuraCeramic Tile
  - 阅 0

  DuraCeramic fliser, et produkt av Congolueum selskap, tilbyr det ferdige utseendet og følelsen av vanlige keramiske fliser, kombinert med holdbarheten av et laminat eller parkett søknad. DuraCeramic kan installeres på alle gulv eller vegg så lenge de

 • Slik installerer Wood Trim på ujevne vegger
  - 阅 0

  Wooden baseboard trim kan skape en ekte ferdig utseende for et rom. Disse bitene kjøres i rette planker som vanligvis måler rundt 3 inches høy og 3/8 tomme tykk, og de danner en barriere mellom gulv og enden av veggen. Installasjon av denne trim kan