Amopage

Slik installerer en tilbakeslagsventil for en kloakkledning i et hjem

- Views 0
Advertisement

Når en blokkeringen skjer i hovedkloakkledningen, kan kloakk eller forurenset vann reise tilbake opp gjennom de forskjellige husholdningenes vann inventar. For å beskytte hjem fra forurenset eller vanning vann, en enhet som kalles tilbakeslagsventil eller tilbakeslagsventil, er festet til utvendig tappekran smekke i hoved kloakk linje. Denne ventilen har en klaff som åpnes automatisk for å tillate kloakk avfall å passere gjennom, men stenger når avfallet sikkerhetskopierer og reiser den andre veien. Før du installerer ventil, sjekk med lokale myndigheter for eventuelle tillatelser kan du bli pålagt å skaffe.

Du trenger

Målebånd

Marker

Håndsag

tørr klut

Kniv

fuktig klut

PVC primer

Børste

PVC sement

Bruksanvisning

Mål lengden på tilbakeslagsventilen og ta det opp. Ikke telle viker langs endene av ventilen som du vil installere rørene. Markere lengden tilbakeslagsventilen på hovedkloakkledningen ved hjelp av en markør. Sørg for begge parallelle merker er rett.

Plasser bladet på en håndsag rett over en markert linje og sakte skjære gjennom røret før det skjærer i to deler. Oppretthold et jevnt trykk når igjennom røret, kutte direkte langs den markerte linjen. Ta tak i andre siden av røret fast med den ledige hånden og gjenta prosessen til å kutte rett over den andre markerte linjen på røret. Still kuttede del av røret til side.

La vannet helt renne fra kutt pipe, for å hindre rusk eller fuktighet fra å etablere en sikker obligasjon. Tørk de indre kantene av kuttet rørene med en tørr klut.

Skrap bort løs BURS langs klippekanten med en kniv. Arbeid sakte for å unngå å skjære gjennom røret. Gni begge kantene av kuttet rør med en fuktig fille.

Anvende PVC primer rundt begge de ytre kanter av røret med en børste. Spre primer med 2 inches på hver side. Også bruke primer over indre kantene av tilbakestrømning ventil, slik at den er helt dekket. La prim å kurere for tiden angitt på etiketten retninger.

Påføre et tynt lag av PVC-sement i de primede seksjoner av rør og tilbakeslagsventilen.

Hold tilbakeslagsventilen horisontalt mot kutt avløpsrør. Skyv hver sementerte rør ender inn i endene av tilbakeslagsventilen, slik at det hengslede klaff er plassert i den retningen som avfallsstoffer. Hvis det er nødvendig, reposisjonere ventilen, slik at hengslene vender mot klaffen riktig retning. Tørk bort sement som siver ut gjennom skjøtene med en fille.

Hold tilbakeslagsventilen til rørene i ett minutt for å etablere en sikker obligasjon. La sementen herde i den tid som er angitt på etiketten retninger.

Hint

Bruk vernebriller når du skjærer de kloakkrør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-tilbakeslagsventil-for-en-kloakkledning-i-et-hjem/ "

相关文章!
 • Slik installerer en tilbakeslagsventil i en Drain Slik installerer en tilbakeslagsventil i en Drain
  - 阅 0

  Vann og fluidpumper innenfor et hus opererer typisk i en retning. Vannet vil strømme i motsatt retning når pumping opphører, og forårsake skade på pumpen. En tilbakeslagsventil er en seksjon av rør som gjør det mulig for vannet å strømme i bare en re

 • Slik installerer en tilbakeslagsventil i en Fish Aquarium Slik installerer en tilbakeslagsventil i en Fish Aquarium
  - 阅 0

  En tilbakeslagsventil på akvariet lar deg kontrollere mengden av luft som strømmer til i boks filtre, akvarium dekorasjoner og luft steiner. Tilbakeslagsventilen sitter inne i luftledningen slangen og regulerer luftstrømmen gjennom røret. Installere

 • Slik installerer en tilbakeslagsventil på sugesiden av en pumpe Slik installerer en tilbakeslagsventil på sugesiden av en pumpe
  - 阅 0

  En tilbakeslagsventil er en enveisventil som hindrer væske fra å bevege seg bakover gjennom rør eller slange. En tilbakeslagsventil kan brukes til å forhindre hevert, i hvilket vannet strømmer tilbake gjennom røret eller slangen ved tyngdekraften, i