Amopage

Slik installerer en septiktank og feltet Linje avløpssystem

- Views 0
Advertisement

Slik installerer en septiktank og feltet Linje avløpssystem


Når folk refererer til kloakkrensing, de nesten alltid forholde seg til alle dem som septiktanker. Selv om dette er vanligvis feil, septiktank og feltlinjesystemer er fortsatt den foretrukne metoden for rensing av kloakkvann i områder som bidrar til den type behandling. For klarhet, feltlinjer refererer til avløp felt og lekke felt siden noen folk referere til dem på den måten. Septiktank og feltlinjen avløpsanlegg fungerer best i områder med sandbunn og i denne artikkelen vil vi beskrive metoden på riktig måte å installere en.

Bruksanvisning

Søke om tillatelse. I bestefars tid, han og hans brødre gravd sine egne hull og grøfter med spader. Jeg må si, noen folk visste hva de gjorde uten offentlig veiledning, men de fleste ikke og utilsiktet forurenset miljø. For å sørge for at det blir gjort riktig og lovlig, søke om tillatelse til å installere en septiktank og felt tråd avløpssystem med din lokale helsestasjon.

Kjør en percolation test. Helseavdelingen vil lede deg gjennom trinnene. En perkolasjon test vil indikere porøsiteten til jord, og hvor mange frem feltlinjer vil trenge å bli installert. Den faktiske tank størrelse avhenger vanligvis på antall soverom og percolation test har ingen peiling på det. Husk å ta med i juridiske dokumenter som viser eierskap og eiendom dimensjoner.

Få en godkjent tank og feltlinjen materiale. Tro det eller ei, er kloakkrenseanlegg en svært regulert forsøke siden så mange mennesker har skrudd den opp for så lenge. Pass på at du kjøper materialer godkjent av staten. I mange områder av landet, kan et hus likevel installere sin egen septiktank og feltlinjesystem. Hvis ansette en lisensiert installatør, ville han trolig allerede være klar over godkjente materialer.

Grave hull og sørg for at du har din riktige karakterer. Det virker enkelt, men de fleste tror at du bare grave et hull for tanken og legge feltlinjer i skyttergravene. Vær sikker på at feltlinjer ikke er skrånet for mye, da dette vil føre til for tidlig svikt. Du må også ha de riktige karakterer for rørene som kommer fra hjemmet. I Louisiana, kan den siste 10 'fra hjemmet til septiktank ikke overstige ¼ "per fot og før at de må ikke være mindre enn 1/8" per fot. Karakterene er veldig viktig så sørg for å følge retningslinjene. Du kan heller ikke ønsker å installere feltlinjer for dypt under jorden som de ikke vil fungere korrekt. En dybde på 18 "-30" er vanligvis nødvendig.

Bestem deg for hvilken type feltlinjen materiale. Konvensjonelle feltlinjer, som er perforerte rør med grus på toppen og bunnen var en gang den eneste typen feltlinjer du kan installere. Disse dagene er det nye materialer som krever ingen grus, og faktisk gi rom for en reduksjon i mengden av feltlinjer.

Slik installerer en septiktank og feltet Linje avløpssystem


Dekke alt opp og fylle septiktank med vann. Sørg for å dekke dine feltlinjer med litt mounded skitt over feltlinjer. Du ønsker ikke alt vannet i hagen drenering inn i feltlinjer. Fyll septiktank med en slange for å hindre at det dukker opp i tilfelle en regnskyll oppstår før du kan fylle den med normal bruk i husholdningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-septiktank-og-feltet-linje-avlopssystem/ "

相关文章!
 • Slik installerer en septiktank Slik installerer en septiktank
  - 阅 0

  Denne opplæringen vil lære deg det grunnleggende om å designe og installere en septiktank. Dette er ikke en jobb for uerfarne gjør-det-yourselfer. Du trenger noen traktor og kran eller bygging erfaring eller du kan støte på problemer raskt. Hvis du h

 • Slik installerer en septiktank i vintermånedene Slik installerer en septiktank i vintermånedene
  - 阅 0

  Selv om det er best å installere septiktanker i sommermånedene, nødhjelp og trange byggeplaner kan kreve tankanlegg i løpet av vinteren. Installere en septiktank i ekstremt kalde temperaturer gir flere utfordringer. Frossen mark gjør grave vanskelig,

 • Slik installerer en septiktank i Alabama Slik installerer en septiktank i Alabama
  - 阅 0

  Ifølge US Environmental Protection Agency, vil 25 prosent av husene i USA bruker septisk systemer fordi de er i områder som ikke har kommunale avløpsanlegg. I Alabama, Divisjon for samfunnsmedisin Environmental Protection, en del av Institutt for sam