Amopage

Slik installerer en Mud Floor

- Views 0
Advertisement

Mud eller adobe etasjer bruke en tykk gjørme morter i stedet for sement eller flislagte gulv. En gjørme etasje vil i de fleste tilfeller. holde på varmen bedre enn andre typer strømmet etasjer og ofte satt opp til å være mykere og lettere å gå på enn betong eller sement. Installasjonen av slam etasjer er ikke mer komplisert enn den for sement- eller betonggulv, og krever i gjennomsnitt to til fem dager for installasjon og tørking.

Du trenger

mørtelblander

Sand

Mud mørtel blanding

Spader og trowels

Kniv eller skraper

Nivå

5 gallon buckets (valgfritt)

Bruksanvisning

Rengjør området der jordgulv vil bli installert, fjerne eventuelle rester eller løse materialer som kan forstyrre etableringen av et plant gulv. Hvis adobe gjørme gulvet blir installert direkte på et betongfundament eller eksisterende sementgulvet, skrubbe den for å fjerne skitt eller forurensninger som kan stå på gulvet overflate.

Bland gjørme og sand med vann etter anvisningen på pakken på adobe gjørme blandingen. Bruk mørtelblander for å sikre en god konsistens for det endelige produkt. Sett blandingen i fem-gallon buckets for enkel transport og helle hvis ønskelig.

Hell gjørme blandingen på området der du skal installere gulvet, ved hjelp av spader og trowels å distribuere den over gulvet og glatt den til en tykkelse på ca 1 tomme. Bruk en kniv eller skrape for å kutte et stort rutenett (ligner på utseendet på store fliser) for å bidra til å forhindre sprekkdannelser som adobe gjørme tørker.

Tillat basislaget av slammet for å tørke fullstendig. Bland en ny gruppe med gjørme, å sørge for at en fin sand (120 grit eller bedre) brukes.

Hell den nye slammet på den gamle, nok en gang glatter den med spader og murskjeene for å skape en glatt og jevn gulvflaten. Bruk et nivå for å sikre at gulvet i seg selv vil være flat når den tørker, og re-scorer forrige rutenettet som du dekke det opp med ny gjørme.

Tillat det nye laget av leire for å tørke helt i minst ett til tre dager. Feie over det for å fjerne eventuelle løse sand eller tørket slam som kan være på overflaten.

Hint

Bord og stoler ben kan noen ganger føre til gjørme etasjer for å sprekke, så forsiktighet bør brukes når du plasserer tunge møbler med tynne ben i rom med gjørme gulv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-mud-floor/ "

相关文章!
 • Slik installerer en dusj Floor Mud Bed
  - 阅 0

  Hvis du setter inn en ny dusj og har rørleggerarbeid alle roughed i, så neste skritt er å installere dusjgulvet gjørme seng. Gjørma seng gir skråningen til dusj gulvet og gjør vannet renne ned lett. Det finnes flere forskjellige metoder for å skape e

 • Slik installerer Vinyl Tile Flooring
  - 阅 0

  Installere vinyl gulv kan være en enkel måte å oppdatere en ellers utdatert kjøkken eller hjemme. De fleste av dagens vinylbelegg er beregnet for forholdsvis enkel installering og ikke lenger krever bruk av en profesjonell. Her er noen enkle instruks

 • Slik installerer Limfri Vinyl Flooring
  - 阅 0

  Installere limfrie vinylgulv er enklere og mindre rotete enn vanlig vinyl flis eller planker. Det har en tendens til å være mindre langvarig enn vinyl gulvbelegg installert med lim. Men dette kan være en fordel i leiligheter eller rom hvor en langvar