Amopage

Slik installerer en frontruten på en Freightliner Classic

- Views 2
Advertisement

Slik installerer en frontruten på en Freightliner Classic


Som med alle bil, din Freightliner Classic traktor trailer kommer til å kreve vedlikehold som det aldre. På grunn av sin høye profil, vil Freightliner Classic trenger glass reparasjon sjeldnere enn en mindre kjøretøy. På den annen side er det også vanskeligere å erstatte sin frontruten når det går dårlig. Det anbefales at hvis frontruten blir skadet at du lar en profesjonell til å installere en ny en for deg, så feil installasjon i alle kjøretøy drastisk reduserer sin sikkerhet i tilfelle en kollisjon. Også ikke å få frontruten reparert kan netto du en heftig bot fra politiet.

Du trenger

Freightliner Classic trim verktøy eller flat skrutrekker

to stiger

Razor kniv

Brekkjern

Assistent

rene kluter

Urethane primer

uretanadhesiv

ny frontrute

Bruksanvisning

 • 1

Sett en stige opp på hver side av Freightliner Classic hette for å gi tilgang til frontruten.

2

Ta av deg Freightliner Classic frontruten viskerarmer. Metoden vil variere avhengig av året av kjøretøyet. Rådfør deg med brukerveiledningen for mer informasjon.

3

Ta av trim fra rundt frontruten. En auto deler butikken vil selge deg en trim verktøy spesifikt for Freightliner Classic. Imidlertid, i fravær av en, vil en flat skrutrekker arbeide. Med enten verktøyet, setter bladet under trim og tvinge den opp, være veldig forsiktig med å bryte kategoriene under som holder trim til rammen.

4

Skjær bort band av limet fra hele frontruten. Du bør bruke en skarp barberhøvel eller kniv for denne jobben, og det er viktig at du klippe det bort så jevnt som mulig.

5

Sett inn brekkjern under en av de nederste hjørnene av frontruten. Legg press på brekkjern før du pop frontruten ut av rammen. Derfra må du jobbe deg rundt hele rammen, løsne det som du går. Vær forsiktig. Det er veldig lett å knuse din Freightliner Classic gamle frontruten under dette trinnet.

6

Klatre stigen på den ene siden av Freightliner Classic, og har en assistent klatre den andre. Herfra vil dere to trenger å løfte løsnet frontruten ut av rammen og bære den i bakken. Vær forsiktig. Frontruten er veldig stor og tung og kan knuse enklere enn du tror.

7

Male et lag av uretan-primer rundt sporet der den nye frontruten vil passe.

8

Legge ned et bånd av uretanadhesiv over primeren. Uten primer, vil klebemidlet ikke binde til frontruten.

9

Sett den nye frontruten inn i sporet. Nok en gang vil du få klatre stigen for å komme til frontruten groove, og du vil definitivt trenger hjelp av assistenten. Sørg for å sette det høyre side opp og at det ligger flatt og jevnt i sine spor.

10

Sett på trim og frontruten viskerarmer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-frontruten-pa-en-freightliner-classic/ "

相关文章!
 • Slik installerer en frontruten i en Ford F150
  - 阅 0

  Ford F150 er den mest populære lastebil solgt av Ford. Det er ansett som en kraftig lastebil, ment for hauling og tauing. På grunn av dette, bør det ikke være noen overraskelse at over tid, vil det hope sin rettferdige andel av dings og bulker. Stein

 • Slik installerer en Canon-skriver i Mac Classic Slik installerer en Canon-skriver i Mac Classic
  - 阅 0

  Mac Classic er en versjon av Mac som kom før Mac OS X, men det vanligvis refererer til Mac OS 9 og Mac OS 8 siden de var de siste operativsystemer før OS X kom. Mens alle Mac OS X-maskiner har skriverdrivere installert på dem, de fleste Mac Classic d

 • Slik installerer en frontruten i en 1957 Chevy Car Slik installerer en frontruten i en 1957 Chevy Car
  - 阅 0

  Kanskje den mest populære klassiske bil fra 50-tallet er 1957 Chevrolet. Dens elegante linjer og feiing halefinnene forlate et varig minne i mange en ung bil elskere øyne. Den ærverdige '57 Chevy har blitt restaurert, hot-rodded og tilpassede og udød